- Det tærer på å ikke være sammen nok

Silje Nergaard ble ikke bare begeistret da ektemannen gjorde suksess på scenen.

<strong>GJØR SUKSESS:</strong> Både Silje Nergaard og Heine Totland har i flere år gjort suksess som artister, men til bladet Alt for damene sier Silje at hun reagerte med blandete følelser da Heine gjorde suksess på teaterscenen med «Mamma Mia» og «Buddy». Foto: SCANPIX
GJØR SUKSESS: Både Silje Nergaard og Heine Totland har i flere år gjort suksess som artister, men til bladet Alt for damene sier Silje at hun reagerte med blandete følelser da Heine gjorde suksess på teaterscenen med «Mamma Mia» og «Buddy». Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ektefellene Silje Nergaard (45) og Heine Totland (41) har begge to i flere år vært to av Norges mest populære artister.

Men til bladet «Alt for damene» avslører Nergaard at det ikke alltid er like lett å kombinere to travle karrierer med familieliv og foreldrerollen for parets to barn Erle (14) og Karla (8).


Spesielt hektisk ble det da Heine gjorde suksess med musikalen «Mamma Mia» i 2009. Det førte til at Silje måtte gjøre mye av jobben på hjemmebane.

Derfor reagerte Nergaard med blandede følelser da ektemannen senere fikk tilbud om hovedrollen i showet «Buddy» - som handlet om den legendariske artisten Buddy Hollys karriere.

- Teater er fysisk og psykisk altoppslukende. Mamma Mia tok så mye krefter at jeg følte meg delt da han fikk tilbudet om Buddy. Det var bra at Heine fikk løftet seg videre – så å ta rollen var riktig sånn sett. Men du skal være bevisst på hva det koster.

- Den som sitter igjen og skal holde familien samlet, blir både bundet og litt ensom. Et forhold og en familie kan ikke belastes med for mye avstand for lenge. Det tærer på å ikke være sammen nok – som familie og som kjærester. Selv om den andre forstår hvorfor, så kan det være følelsesmessig vanskelig, sier hun til bladet «Alt for damene».

Silje hevder imidlertid både hun og Heine føler seg trygge på hverandre og ekteskapet.

- Jeg er grunnleggende trygg på at jeg er bra nok, og at Heine elsker meg. Vi har en trygghet i bunn på at det vi har sammen er verdifullt. Å tulle med det er ikke et alternativ, sier hun til Alt for damene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå viser de sin kjærlighet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer