Helene Olafsen:

- Det tærer litt nå

Helene Olafsen åpner opp om totalrenoveringen av drømmeboligen.

PLANER: Programleder Helene Olafsen sier hun er lei av oppussingen av boligen, og avslører nye planer. Reporter: Sofie Losen. Video: Nina Hansen. Vis mer
Publisert

I november 2019 kunne Helene Olafsen (31) og Jørgen Nilsen (31) stolt meddele at de hadde kjøpt drømmeboligen på Malmøya utenfor Oslo.

Olafsen la ikke skjul på at hun syntes det var stor stas å være den nye eieren av praktboligen fra 1800-tallet.

«Om jeg er lykkelig for å våkne opp og se på havet hver dag? Har flyttet til et av verdens fineste steder», skrev hun på sin Instagram-konto.

«Litt mye for et hjerte fullt av hormoner. Herregud som jeg gleder meg til å gjøre dette 150 år gamle stedet til vårt», la hun videre til - ledsaget av et bilde av seg selv i solnedgangen og en video hvor hun gråter gledestårer.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Blir aldri ferdig

Paret satte umiddelbart i gang med å totalrenovere huset, og spol to år fram i tid så er det enda en del som gjenstår.

- Nå er vi godt inne i det andre året med oppussing, begynner på det tredje eller noe sånn - så vi er jo ganske drittlei nå, sier Olafsen til Se og Hør, og legger til:

- Men nå begynner vi å nærme oss, så det er litt mer levelig i alle fall.

Hun understreker imidlertid at de er veldig fornøyde, men at huset er et evighetsprosjekt:

- Det er et gammelt hus så vi kommer aldri til å bli helt ferdige, så det har vært ganske slitsomt å bo i det, innrømmer 31-åringen.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofie Losen/Video: Se og Hør Vis mer

- Vondt i viljen

I tillegg til renoveringen, ble Olafsen og Nilsen foreldre for første gang i mars i fjor. Man kan derfor trygt si at paret har hatt hendene fulle de siste årene. At oppussing kan tære på et parforhold er en kjent sak, men foreløpig ser det ut til at det fortsatt er god stemning mellom forlovedene:

- Det har faktisk gått veldig fint! Men vi begynner å merke nå at all ledig tid og alle penger - går til oppussing. Så vi kjenner at det tærer litt nå. Det er litt vondt i viljen å skulle gå løs på de siste prosjektene.

Den tidligere «Senkveld»-programlederens forlovede var tidligere en av proffdanserne i «Skal vi danse», og det var faktisk der paret møtte hverandre. Nå har Nilsen lagt danseskoene på hylla og valgt en annen karrierevei.

DANSEPARTNERE: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen ble kjærester etter å ha vært dansepartnere i «Skal vi danse». Foto: Tore Skaar / Se og Hør
DANSEPARTNERE: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen ble kjærester etter å ha vært dansepartnere i «Skal vi danse». Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

- Han er ferdig utdannet pilot! Han jobber riktignok som lastemann enn så lenge, men jeg bor ikke lengre med en student og det er det viktigste, ler Olafsen.

- Ikke noe å foretrekke

Jobben hans krever imidlertid ganske mye tid, og har gitt henne sjansen til å teste ut det å være «alenemor».

- Det er ganske heavy altså! Shout out til alle alenemødre for det er ingen spøk. Han (Jørgen journ.anm.) har vært mye borte i sommer, så det har vært bare meg og Louie. Det går jo med litt hjelp fra besteforeldre og sånn, men det er ikke å foretrekke. Det er ganske tungt.

- Det er best å være to?

- Det er definitivt best å være to.

Helene Olafsen ble mamma i fjor vinter. Tilbake på jobb deler hun sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Selv om det til tider har vært en slitsom sommer, har programlederen nytt litt «tid av skjermen». Da «Senkveld» hadde sin siste sending i vår, fortalte Olafsen at hun fortsatt har kontrakt med TV 2.

Hun er imidlertid svært hemmelighetsfull om hva som skjer fremover for hennes del, men kan bekrefte at hun blir å se på skjermen igjen:

- Det blir mer TV, sier hun med et lurt smil.

LES OGSÅ: Sophie Elise solgte huset etter priskutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer