Ida Elise Broch:

– Det synes jeg er kleint

Røper detaljer om kjærlighetslivet.

JULESTJERNE: Mange forbinder trolig skuespiller Ida Elise Broch med jul ettersom hun kapret seerhjerter i Netflix-serien «Hjem til jul» . Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
JULESTJERNE: Mange forbinder trolig skuespiller Ida Elise Broch med jul ettersom hun kapret seerhjerter i Netflix-serien «Hjem til jul» . Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Skuespiller Ida Elise Broch (35) er aktuell med rollen som Nini Haslund Gleditsch i den nye, norske storsatsingen til Viaplay «Gulltransporten».

For mange er hun trolig mest kjent for å spille rollen som den kroniske single Johanne i Netflix-suksessen «Hjem til jul», der hun prøver å finne en kjæreste å ta med hjem til jul.

Skuespillerens nåværende datingliv er imidlertid litt mindre spenstig enn seriekarakterens.

HJEM TIL JUL: Stian Blipp var å se i den andre sesongen av Netflix-serien «Hjem til jul». Dette sa han om kyssescenene. Video: Rød Løper Vis mer

En mann i livet

Til tross for at karakteren hennes både sveipet seg gjennom datingapper og dro på speeddater i første sesong, synes Broch at slike ting er pinlig.

I september fortalte skuespilleren overfor Dagbladet at hun har vært singel i halvannet år, noe som er det lengste Broch har vært singel.

Overfor Se og Hør innrømmer Broch at hun bare har én mann i livet sitt.

– Altså, jeg er fortsatt sammen med Tony (hunden hennes (journ.anm.) og jeg trives med det.

BRYTER SAMMEN: «Hjem til jul»-stjernen Felix Sandman brøt sammen i programmet «Musikhjälpen» Video: Musikhjälpen/SVT Vis mer

Selv om skuespilleren er en dyktig på dating i Netflix-serien, er hun litt mer skeptisk til konseptet i det virkelige liv.

Det kommer frem når hun får spørsmål om hun dater for tiden.

– Det synes jeg er kleint, det vil jeg ikke drive med. Det er ikke tiden for det nå, svarer Broch.

Skuespillerkollegaen Jon Øigarden (51), som spiller mot Broch i både «Gulltransporten» og den nye juleserien «Julestorm», er til stede under intervjuet. Han skyter inn et oppfølgingsspørsmål til Broch.

– Så du er ikke på Tinder? spør Øigarden

– Nei er du gæren, hvor kleint er ikke det? responderer Broch.

HEVN: Jon Øigardens karakter Jeppe ble ikke blid da han kom hjem og bustet kona i å være utro i «Exit». Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Gir seg aldri

Som nevnt er det flere som minnes Brochs rolle som Johanne i «Hjem til jul». Hun har selv ved flere anledninger uttalt at hun synes at det var feil av Netflix å kutte ut juleserien, som så mange internasjonale seere ble betatt av.

Senest for to uker siden uttalte hun til Nettavisen at hun fortsatt jobber for å få til en tredje sesong av «Hjem til jul».

Overfor Se og Hør forteller Broch at hun skulle ønske det i hvert fall ble laget én sesong til.

EXIT: I «Kåss til kvelds» fortalte Jon Øigarden om da Tobias Santelmann hadde på seg en liksom tiss i «Exit» Vis mer

– Jeg gir meg aldri. Jeg synes at det er synd at det ikke ble en sesong til i hvert fall. En bukett på tre roser er litt penere enn en på to. Jeg synes jo at den serien har masse å gå på. Men som et lite plaster på såret så kommer det en ny juleserie nå med samme regissør, meg og Jon Øigarden.

LES OGSÅ: Refses: - Du virker desperat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer