Bella Hadid:

- Det svartnet for meg

Supermodellen røper detaljer om Met-gallaen

SVARTNET: Bella Hadid forteller om den uheldige hendelsen på galla-middagen. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
SVARTNET: Bella Hadid forteller om den uheldige hendelsen på galla-middagen. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under årets Met-galla var det ingen mangel på oppsiktsvekkende antrekk, noe som man ofte kan regne med å få se på den årlige feiringen.

På gjestelista var Hollywoods fremste stjerner, og flere modeller ble også invitert til den anerkjente galla-middagen, deriblant Bella Hadid (25).

Hun røper nå at kvelden ikke gikk helt som planlagt, og oppklarer samtidig et tidligere utsagn om antrekket på den rød løperen.

- Fikk ikke puste

Det er liten tvil om at gallaen har høy standard når det gjelder valg av antrekk. Den årlige Met-gallaen velger nemlig et nytt tema for hvert år, som gjestene så forventes å kle seg etter.

I år var temaet «In America: An Anthology of Fashion», som fungerte som en del to av fjorårets «A Lexicon of Fashion». Årets tema skal ha feiret «inkluderingen» til amerikansk mote, ifølge Vogue.

Hadid valgte å kle seg i en helsvart kjole med et svart korsett, og antrekket har i ettertid fått mye ros fra både moteeksperter og modellens egne tilhengere.

Tidligere denne måneden forklarte hun overfor Interview at antrekket delvis hadde vært skyld i fysiske påkjenninger for henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.