Chris Pratt:

- Det suger å skille seg

Hollywood-stjernen åpner seg om ekteskapsbruddet.

BRØT MED HVERANDRE: I åtte år var skuespillerparet Chris Pratt og Anna Faris gift før de gikk hver til sitt i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
BRØT MED HVERANDRE: I åtte år var skuespillerparet Chris Pratt og Anna Faris gift før de gikk hver til sitt i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og hør): I august kom nyheten om at stjerneparet Anna Faris (41) og Chris Pratt (38) skulle skilles etter åtte år som mann og kone.

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, delte «Passengers»-stjernen i en Facebook-post.

Videre forklarte Pratt at de ønsker å verne om sønnen Jack (5), og at de derfor vil prøve å holde saken så privat som mulig.

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre og vil for alltid sette pris på tiden sammen. Vi har den dypeste respekt for hverandre, fortsatte han.

Begge har det bedre

Nå, åtte måneder etter bruddet, letter Chris Pratt på sløret om hvordan det går med ham.

- Det suger å skille seg, men når alt kommer til alt så har vi en fantastisk sønn som har to foreldre som elsker ham veldig høyt, forteller skuespilleren til Entertainment Weekly's Summer Movie Preview, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

SAMLET: I april i fjor mottok Pratt en stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Da stilte han opp sammen med kona og sønnen. Fire måneder senere kom nyheten om skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
SAMLET: I april i fjor mottok Pratt en stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Da stilte han opp sammen med kona og sønnen. Fire måneder senere kom nyheten om skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi prøver å finne en måte å navigere alt på, og er fremdeles venner og snille med hverandre. Det er ikke ideelt, men jeg tror nok vi begge faktisk har det bedre nå, fortsetter Pratt.

Vil bevare vennskapet

«Passenger»-stjernens uttalelser kommer et halvt år etter at Anna Faris åpnet seg om det havarerte ekteskapet.

- Vi kommer alltid til å ha hverandre og til å være veldig gode venner. Det er fremdeles utrolig mye latter i livet vårt sammen, og han er fremdeles veldig stolt av meg, fortalte hun til People.com i oktober.

- Vi så hverandre vokse opp, og han får meg fremdeles til å le hele tiden. Jeg tror jeg også får ham til å le - hvis ikke er han en sinnsykt god skuespiller og flink til å le falskt, spøkte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Duoen møttes under innspillingen av filmen «Take Me Home Tonight» i 2007, og forlovet seg året etter.

Faris, kjent fra blant annet «The House Bunny» og «Mom», innrømmet også at hun ikke synes det var så rart at fansen ble sjokkert over nyheten om bruddet.

- Det er forståelig at folk virket så opptatt av hvor lykkelige vi var sammen. Alt jeg kan si om den saken, er at det er ekte. Vi forguder virkelig hverandre, og har mye kjærlighet til hverandre. Det tror jeg skinner gjennom, sier hun til People, og la til:

- Chris og jeg er veldig gode venner, og det tror jeg vi alltid kommer til å være.

Mens Pratt fremdeles skal være singel, ifølge E! News, så dater Faris filmfotografen Michael Barrett (47).

LES OGSÅ: «Homeland»-stjernen overrasket med babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer