- Det suger å bli operert

«The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco måtte tilbringe juleferien i sykesenga.

VED KONAS SIDE: Kaley Cuoco takker ektemannen for at han passer på henne etter hennes neseoperasjon i romjulen. På sin Instagramside presiserer hun at inngrepet var av helsemessige årsaker. Foto: Instagrtam
VED KONAS SIDE: Kaley Cuoco takker ektemannen for at han passer på henne etter hennes neseoperasjon i romjulen. På sin Instagramside presiserer hun at inngrepet var av helsemessige årsaker. Foto: Instagrtam Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For ett år siden ladet Kaley Cuoco (29) - kjent for sin rolle som Penny i den populære TV-serien «The Big Bang Theory» opp til nyttårsbryllup med kjæresten Ryan Sweeting (27).

I år ble romjulen svært annerledes for den populære skuespilleren, fordi hun så seg nødt til å gjennomføre en neseoperasjon, av helsemessige årsaker.

På sin Instagramside har Kaley delt flere bilder av seg selv i sykesengen, og mens hun hviler ut hjemme sammen med sine hunder.

«Jeg har utsatt dette i ett år, men fikk endelig gjort det. Og dere som tror jeg ble operert for å pynte på nesten, tar feil. Takk til min fantastiske ektemann og hundene mine som passer på meg», skriver hun under ett av bildene.

«Det suger å bli oprert» skriver hun under et annet av bildene.

Kaley var tidligere i år også blant en rekke kvinnelige kjendiser som opplevde å få private nakenbilder spredd på internett, etter at noen hacket seg inn i iCloud-kontoene til deres mobiltelefoner.

TV-stjernen valgte imidlertid å ta situasjonen med et smil, etter at hackingen ble kjent.

- Jeg går rundt med Polaroidkamera rundt halsen. «Self-aroid» er det som gjelder nå. Ingen kan få tak i de bildene, sa hun i oktober.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer