- Det suger å bli operert

«The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco måtte tilbringe juleferien i sykesenga.

VED KONAS SIDE: Kaley Cuoco takker ektemannen for at han passer på henne etter hennes neseoperasjon i romjulen. På sin Instagramside presiserer hun at inngrepet var av helsemessige årsaker. Foto: Instagrtam
VED KONAS SIDE: Kaley Cuoco takker ektemannen for at han passer på henne etter hennes neseoperasjon i romjulen. På sin Instagramside presiserer hun at inngrepet var av helsemessige årsaker. Foto: Instagrtam Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For ett år siden ladet Kaley Cuoco (29) - kjent for sin rolle som Penny i den populære TV-serien «The Big Bang Theory» opp til nyttårsbryllup med kjæresten Ryan Sweeting (27).

I år ble romjulen svært annerledes for den populære skuespilleren, fordi hun så seg nødt til å gjennomføre en neseoperasjon, av helsemessige årsaker.

På sin Instagramside har Kaley delt flere bilder av seg selv i sykesengen, og mens hun hviler ut hjemme sammen med sine hunder.

- Det suger å bli operert

«Jeg har utsatt dette i ett år, men fikk endelig gjort det. Og dere som tror jeg ble operert for å pynte på nesten, tar feil. Takk til min fantastiske ektemann og hundene mine som passer på meg», skriver hun under ett av bildene.

«Det suger å bli oprert» skriver hun under et annet av bildene.

Sinus surgery sucks. My husband does not ❤️(cant wait to breathe again)!!!

A photo posted by @normancook on

Kaley var tidligere i år også blant en rekke kvinnelige kjendiser som opplevde å få private nakenbilder spredd på internett, etter at noen hacket seg inn i iCloud-kontoene til deres mobiltelefoner.

TV-stjernen valgte imidlertid å ta situasjonen med et smil, etter at hackingen ble kjent.

POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory».
POPULÆRE: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory». Vis mer

- Jeg går rundt med Polaroidkamera rundt halsen. «Self-aroid» er det som gjelder nå. Ingen kan få tak i de bildene, sa hun i oktober.

Hun fikk imidlertid en virkelig grunn til å smile, da hun før jul ble hedret med en stjerne på Hollywoods berømte gate «Walk of Fame».

LES OGSÅ: Karibisk bryllupsfest på 29-års dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer