- Det største sjokket i hele mitt liv

Cecilie Mosli snakker ut om sin kjære pappas brå bortgang.

DØDE BRÅTT: Cecilie Moslis far døde brått for to år siden, og ifølge skuespillerinnen var dødsfallet det største sjokket i hennes liv.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
DØDE BRÅTT: Cecilie Moslis far døde brått for to år siden, og ifølge skuespillerinnen var dødsfallet det største sjokket i hennes liv. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer
SEHER.NO:  Cecilie Mosli (37) har blitt en populær skuespillerinne takket være filmer som «Naboer» og «Skjult».

37-åringen fra Malangen flyttet hjemmefra allerede som 15-åring. Og som 20-åringen flyttet hun til Oslo for å gå på Teaterhøgskolen.

I et ferskt intervju med KK innrømmer imidlertid skuespillerinnen at det ikke var helt enkelt å flytte fra familien, vennene og den nord-norske naturen.

- Det første året i Oslo gråt jeg hver gang jeg landet på Fornebu. Jeg fikk helt angst av at det ikke var fjell å gå på, sier hun til ukebladet.

Mosli savnet familien veldig, og da særlig faren, som hun hadde et helt spesielt forhold til.

For to år siden døde faren brått, og ifølge Mosli var dette det største sjokket i hennes liv.

- Det var det største sjokket i hele mitt liv. Fremdeles føles det som om det var nettopp. Men nå jobber jeg med å fokusere på hvor heldig jeg er som hadde et så unikt forhold til et så unikt menneske, sier hun til KK.

Farens dødsfall er også en av årsakene til at Mosli besøker familien i Nord-Norge så ofte hun kan.

- En grunn til at jeg har vært mye i Nord-Norge siden da, er at der prater vi om pappa. Her føler jeg at folk blir stille når jeg prater om han. For meg blir han mer død om vi ikke skal snakke om han. Når man ikke snakker om noen, blir det som en skam at de har levd. Men det er jo en fest at han har levd, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Jeg får mareritt om nettene