John Carew (42) om livet med småbarn i huset:

- Det største man kan oppleve

Fotballprofilen fikk en fulltreffer i pandemitiden. Han nyter hvert øyeblikk med datteren Melodie – og kjæresten Pernille.

VOKSENTID: Etter at de i fjor fikk en datter, har det blitt mye familieliv for John Carew og samboeren Pernille Juvodden, men da motemagasinet Costume inviterte til motefest tok de seg tid til en barnefri kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VOKSENTID: Etter at de i fjor fikk en datter, har det blitt mye familieliv for John Carew og samboeren Pernille Juvodden, men da motemagasinet Costume inviterte til motefest tok de seg tid til en barnefri kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I mars i fjor ble John Carew (42) pappa for andre gang, da han og kjæresten Pernille Juvodden (26) ble foreldre til datteren Melodie.

Fra før har den tidligere fotballproffen sønnen Tyrese (18), og Carew legger ikke skjul på at det er stor stas å være småbarnsfar.

- Det er et eventyr å bli pappa igjen. Utrolig koselig! Hver dag skjer det nye ting, og det er stor stas å følge utviklingen hennes, forteller tobarnsfaren.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Smittet og høygravid

Den lille hjerteknuseren ble født under pandemien. Strenge coronarestriksjoner preget svangerskapet – og fødselen. Kort tid før termin ble Pernille smittet av corona, og det var derfor uvisst om Carew kunne være med på fødselen.

«Å få påvist corona så tett på termin er virkelig et mareritt. Ikke kan jeg begripe hvordan jeg kan ha fått det ettersom jeg er ekstremt forsiktig», skrev influenseren Pernille på sin Instagram-story etter det positive testresultatet.

Kort tid før datterens ankomst ordnet alt seg likevel, og Carew fikk være til stede på sykehuset.

- Jeg fryktet at jeg skulle gå glipp av fødselen, men heldigvis hadde jeg flaks og fikk være med. Det er jeg svært takknemlig for. For oss ble det fantastisk – det største man kan oppleve, forteller 42-åringen.

ELLE-festen: Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen var klare for fest. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

Bleieskiftarbeider

I mange år levde den barske fotballproffen et glamorøst jetsettliv. Han ble stadig fotografert på celebre fester verden rundt, der han minglet med noen av verdens største stjerner.

Nå som papparollen står i fokus, har livet tatt en ny vending. Tilværelsen har roet seg betraktelig.

- Nå er det en helt annen situasjon, og jeg får virkelig ta del i det å være småbarnspappa, forteller John.

- Er du med på alt av babystell, som bleieskift?

- Jeg er ingen ekspert, men prøver så godt jeg kan, humrer tobarnsfaren som de siste årene har slått seg opp som skuespiller, og snart er aktuell som Benny i nyinnspillingen av «Olsenbanden».

HELMAKS: Den tidligere fotballspilleren gjør det godt som skuespiller, og har rollen som Benny i «Olsenbanden – Siste skrik!» som har premiere i september. Anders Baasmo Christiansen har rollen som Egon, og Elias Holmen Sørensen spiller Kjell. Foto: Håkon Bratås, Nordisk film distribusjon
HELMAKS: Den tidligere fotballspilleren gjør det godt som skuespiller, og har rollen som Benny i «Olsenbanden – Siste skrik!» som har premiere i september. Anders Baasmo Christiansen har rollen som Egon, og Elias Holmen Sørensen spiller Kjell. Foto: Håkon Bratås, Nordisk film distribusjon Vis mer

LES OGSÅ: - Kan ikke tro at jeg snart skal føde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer