- Det største jeg har opplevd

Daniel Franck og Ulrikke Døvigen har ennå ikke landet etter bryllupet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På lørdag giftet Daniel Franck (37) og Ulrikke Døvigen (41) seg i Tønjum kirke i Lærdal foran et knippe kjendisgjester. Da de ankom Elles sommerfest torsdag kveld var det tydelig at de to fortsatt var i lykkerus.

- Det høres kanskje ut som en klisjé, men det er det største jeg har opplevd. Det var som å tre inn i en verden som bare tilhørte oss og det var noe jeg aldri kommer til å glemme, sier Franck til Seoghør.no.

Franck, som felte noen tårer under seremonien, forteller at han ble helt overveldet over hvor vakker hans kjære var da hun kom mot ham opp kirkegulvet.

- Jeg følte at hodet mitt var det eneste som var tilstede og kroppen min var helt borte, og det lover godt.

Paret har ingen hast med å dra på bryllupsreise.

- Vi har ikke summet oss ennå. Vi må lande litt etter den ufattelige festen vi har hatt, så bryllupsreisen tar vi senere, sier Ulrikke. 

Bryllupet fant sted bare 11 måneder etter at stjerneparet forlovet seg i Kenya.

Daniel og Ulrikke ble sammen i 2011 og feiret forlovelsen med å skrive henholdsvis «As good as it gets» og «Yes, I do» på sine Twitter-sider etter at frieriet var overstått.

Da Seoghør.no møtte Daniel på TVNorges høstlansering tidligere denne måneden, la han ikke skjul på at det har vært en travel oppgave å kombinere bryllupsplanlegging med innspillingen av den nye serien «Fritt fall», som han leder sammen med Jenny Skavlan.

- Det gjelder å disponere tiden sin ganske riktig. Jeg er nok ikke den største planleggeren, jeg tar ofte ting litt på hælen.

Daniel Franck har tidligere vært gift med TV-profilen Vibeke Klemetsen. De to har datteren Sophie sammen.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Daniel tørket to tårer på vei ut av kirken  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer