Kylie Jenner:

- Det største hykleriet i 2020

Stjernen er i hardt vær etter at hun viste frem tøflene sine i minkpels - kort tid etter at hun delte et innlegg om hvor mange dyreliv som har gått tapt i Australia.

KRITIKKEN HAGLER: Det faktum at Kylie Jenner først satte lys på skogbrannene som herjer i Australia på Instagram, før hun like etterpå viste frem sine tøfler laget av minkpels, får flere til å se rødt. Foto: NTB Scanpix
KRITIKKEN HAGLER: Det faktum at Kylie Jenner først satte lys på skogbrannene som herjer i Australia på Instagram, før hun like etterpå viste frem sine tøfler laget av minkpels, får flere til å se rødt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De kraftige skogbrannene som har herjet i Australia siden september har fått massiv oppmerksomhet både i inn- og utland.

Flere av verdens største kjendiser har donert store summer til hjelpearbeidet, blant dem Pink (40), Chris Hemsworth (36) og Nicole Kidman (52).

Minst 25 mennesker har mistet livet som følge av de katastrofale skogbrannene, og tusenvis har blitt sendt på flukt. Millioner av dyreliv er gått tapt, og flere arter er truet som følge av ødeleggelsene, blant dem koalaen.

Får flere til å se rødt

På Instagram florerer det av innlegg om de grufulle skogbrannene, og ifølge Daily Mail er realitystjernen Kylie Jenner (22) en av dem som har delt.

22-åringen delte mandag et bilde på Instagrams historiefunksjon av en brannmann med en koala i armene, hvor man kan skimte flammene fra skogbrannen i bakgrunnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer