STOR OPPGAVE: Charlotte Thorstvedt legger ikke skjul på at det har vært et hardt kjør å lede "X Factor" alene. Foto: Stella Pictures
STOR OPPGAVE: Charlotte Thorstvedt legger ikke skjul på at det har vært et hardt kjør å lede "X Factor" alene. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det stikker litt i hjertet

"X Factor"-programlederen innrømmer at kritikken går inn på henne.

SEHER.NO: Torsdag omtalte VG de dårlige seertallene talentprogrammet  "X Factor" har hatt denne høsten, hvor flere eksperter gikk ut og skyldte på dommerne og programleder Charlotte Thorstvedt (23).

Nå innrømmer 23-åringen til VG at kritikken har gått inn på henne.

- Det stikker litt i hjertet, må jeg si. Det er definitivt noe jeg ikke kommer til å savne når alt dette er over, alle som maser på meg om alt jeg gjør feil hele tiden, forteller hun åpenhjertig til avisen.

Selv tror Thorstvedt det er flere faktorer som spiller inn på synkende seertall i "X Factor", men innrømmer at det har vært en ekstremt stor oppgave for henne å bære programmet alene.

"Idol" og "Norske Talenter" har alltid hatt to programledere, og Thorstvedt sier til VG at det er begrenset hvor mye hun kan fleipe rundt med seg selv når hun leder showet alene.

Den tidligere MTV-programlederen er heller ikke sikker på om hun ville tatt jobben på nytt.

- Oi, det har jeg ikke tenkt på. Det har vært utrolig kjekt, så sjansen er absolutt der. Men jeg måtte nok ha gått i tenkeboksen, for det har vært et hardt kjør også, innrømmer hun.

Fredag er det endelig klart for finale i "X Factor", hvor Chand Torsvik (27) skal kjempe mot jentegruppa Shackles. Allerede lørdag morgen er Thorstvedt klar i ny jobb som programleder i Radio 1 Hits nye hitlisteprogram "iTunes Top40".

Se "X Factor"-finalen på TV 2 fredag klokken 19.30.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jentenes favoritt røk ut