– Det stemte ikke i det hele tatt

Linn (30) kjente seg ikke igjen etter å ha blitt ny med Jan Thomas.

SEOGHØR.NO: Linn Jones (30) har sliter med å finne «sin stil» og sendte derfor en søknad om å bli ny med Jan Thomas (48).

- Jeg synes jeg er kjedelig. Jeg har veldig lyst til å prøve veldig mye, men jeg finner ikke noe som passer, forteller hun når hun møter kjendisstylisten på Jan Thomas Studio.

– Når jeg ser deg, ser jeg noen som har lyst til å lære, som har lyst på et spark i rumpa. Det skal vi gjøre noe med i dag, sier Se og Hørs Motepoliti i videoen øverst i saken.

Spesialhjelpeplei­eren fra Bergen har et anstrengt forhold til fregnene sine.

– De hater jeg, så de må du gjerne fjerne, utbryter hun når Jan Thomas kaller de «fantastiske».  

– Det får du ikke lov til. De skal du elske når du går fra meg! Jeg skal lære deg å bli glad i fregnene dine. Og så skal jeg vise deg hvordan du kan redusere de litt, hvis du ønsker det.

NYE BRYN: Linn Jones får farget og formet øyenbrynene på Jan Thomas Studio.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
NYE BRYN: Linn Jones får farget og formet øyenbrynene på Jan Thomas Studio. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Jan Thomas løfter bort Linns slitte lokker for å se nærmere på ansiktsstrukturen.

– Når jeg fjerner håret, så ser man at du er det jeg kaller en uslepen diamant. Du er uforskammet vakker…

Jan Thomas blir avbrutt av en sjokkert latter fra Linn.

- …og har fantastiske trekk. Men hårfargen din nå gjør ingenting for deg. Du skal bli blond og sexy. Du får ikke lov til å være anonym lenger. Du skal stråle! fastslår kjendisstylisten og setter i gang teamet sitt.

Linns hår lysnes betraktelig, før det klippes i en trendy bob inspirert av frisyren Victoria Beckham (41) hadde for noen år siden. Øyebrynene blir farget og formet, før det legges profesjonell sminke. Til slutt kles hun opp i rustrød kjole og designersko.

Se forvandlingen fra start til slutt i videoen øverst i saken!

VAKKER HUD: Jan Thomas legger en transparent dagkrem for jevner ut huden, uten å kamuflere den.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
VAKKER HUD: Jan Thomas legger en transparent dagkrem for jevner ut huden, uten å kamuflere den. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Etter fotoshooten får hun se bildene av seg selv på fotografens kamera.

– Gud, er det meg? Jeg er helt overveldet, sier hun sjokkert.

– Se så nydelig du er, skryter Jan Thomas.

Senere utdyper 30-åringen hva hun tenkte da hun fikk se sin nye look for første gang.

- «Dette er ikke meg» tenkte jeg da jeg så bildet. Det stemte ikke i det hele tatt. Men så så jeg litt av meg inni der. Jeg må bare putte inn i hodet at det var meg.

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER

Saken fortsetter under bildet!

SISTE FINISH: – Jeg er over all forventning fornøyd. «Bli ny»-dagen har vært helt fantastisk, sier Linn etter å ha blitt kledd opp i kjole fra Tiger of Sweden, smykke fra by Malene Birger og sko fra Tom Ford. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
SISTE FINISH: – Jeg er over all forventning fornøyd. «Bli ny»-dagen har vært helt fantastisk, sier Linn etter å ha blitt kledd opp i kjole fra Tiger of Sweden, smykke fra by Malene Birger og sko fra Tom Ford. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

- Jeg hadde gruet meg til å se bildene på forhånd, jeg trodde jeg ville finne bare feil. Jeg har aldri blitt fornøyd når jeg har tatt bilde av meg selv, så det var veldig kjekt, sier hun fornøyd.

Jan Thomas tok selv sminkekosten fatt og sminket hjelpepleieren. Ansiktet ble dekket av en trans­parent dagkrem, som demper fregnene uten å dekke de til. Så la han sminke i sminke i gull, aprikos og rosa-toner, som passer til hennes naturlige farger.

– Frisyren er inspirert av Victoria Beckham, men skreddersydd til deg. Den viser fram ansiktet og den fan­tastiske halsen din. Du trengte en liten oppvekker. Nå er du tøffere, råere og mer sexy, smiler kjendisstylisten.

TRENDY TRENCH:
– Med den nye frisyren blir det lettere for deg å eksperimentere med klær og sminke, sier Jan Thomas og retter litt på trenchcoaten fra Gucci. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
TRENDY TRENCH: – Med den nye frisyren blir det lettere for deg å eksperimentere med klær og sminke, sier Jan Thomas og retter litt på trenchcoaten fra Gucci. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Les hele reportasjen og se alle bildene av Linn i ukens Se og Hør Extra - i salg nå!

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER

LES MER: Gunnvor (47) fikk kort hår. - Jeg kjenner at jeg blir inspirert