RØK UT: Stephan Muri Sætre måtte torsdag forlate «Paradise Hotel» etter at Jeanette Ervall valgte å bo sammen med Ole Christian Løvold istedenfor ham. Foto: TV3
RØK UT: Stephan Muri Sætre måtte torsdag forlate «Paradise Hotel» etter at Jeanette Ervall valgte å bo sammen med Ole Christian Løvold istedenfor ham. Foto: TV3 Vis mer

- Det stemmer ikke med virkeligheten

Utstemte Paradise-Stephan hevder han ble offer for ivrige TV-klippere...

Publisert
SEHER.NO:  Stephan Muri Sætre hevder han ikke ble overrasket da han torsdag ble den andre deltakeren som måtte forlate realityserien «Paradise Hotel».

- Jeg var ganske sikker på at jeg kom til å ryke ut. Jeanette (Ervall, red.anm) hadde ikke sagt noe rett ut til meg, men jeg skjønte at det kunne skje.

- Da jeg skjønte at alt var over, tenkte jeg bare at jeg var heldig som hadde fått være med på dette. Det er ikke mange norske ungdommer som får reise til «Paradise Hotel». sier han til Seher.no.

- Kunne kommet lenger med annen jente
Allerede kort tid etter at de havnet på rom sammen for første gang, ga romkameraten Jeanette Ervall uttrykk for at hun ikke trivdes sammen med Stephan.

Ålesund-gutten tror han kunne kommet lenger med en annen jente ved sin side.

- Hadde jeg for eksempel havnet sammen med Heidi, og havnet oppe på terrassen ved siden av Christina og Joachim, ville jeg nok vært med mye lenger. Men Jeanette og jeg har en god tone i dag, og er mye bedre venner nå enn vi var inne på hotellet.

Hevder sniklyttingen er overdrevet
Den siste uken har Stephan flere ganger vakt oppmerksomhet på TV-skjermen etter å ha blitt filmet, mens han tilsynelatende sniklyttet på de andre deltakerne.

Men selv hevder han TV-bildene ikke ga et helt riktig bilde av situasjonen.

- Det var bare når jeg var full at det skjedde, men det stemmer ikke at jeg stod og sniklyttet lenge. Jeg er ikke noen «MacGyver».

- Som regel fikk jeg bare med meg at navnet mitt ble nevnt og ikke noe annet. Mye av det som er på TV, skyldes nok ivrig klipping, sier han til Seher.no.

Fikk tilbud om spionjobb
Stephan hevder han kun har fått positive tilbakemeldinger etter Paradise-oppholdet, og angrer ikke på at han ble med.

- Etter at «Paradise Hotel», var det en spøkefugl som kontaktet meg og tilbød meg jobb som spion, men det synes jeg bare er morsomt. Jeg har også fått mange gode venner blant de andre deltakerne, så jeg er glad jeg ble med.

- Hadde jeg sjekket inn nå, hadde jeg nok imidlertid vært mer åpen. Men jeg ble overrasket over at folk begynte å snakke om at jeg ikke passet inn allerede første dagen. Jeg var jo der for å slappe av, mens andre begynte å spille spillet med en gang, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Raste ned 15 kilo før Paradise-comeback

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer