- Det stemmer at jeg er singel

TV-personligheten og hennes kjæreste gjennom en årrekke har gått hvert til sitt.

SINGEL: Stine Buer og hennes kjæreste NRK-prosjektleder Marius Hoel, har gått hvert til sitt. Foto: Stella Pictures
SINGEL: Stine Buer og hennes kjæreste NRK-prosjektleder Marius Hoel, har gått hvert til sitt. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  «Melonas»-stjernen Stine Buer (39) og hennes kjæreste gjennom en årrekke, prosjektleder i NRK Marius Hoel (40) har gått hvert til sitt. Paret møttes da de var studenter, og sammen har de en datter på 8 år.

- Det stemmer at jeg er singel. og for å være helt ærlig er jo det å være med i «Skal vi danse» en gavepakke til singellivet. Masse trening, paljetter og samtidig får jeg jo vrikke på hoftene i beste sendetid på TV, sier Buer til Se og Hør.

Den ettertraktede skuespilleren og komikeren er altså en av de 12 som er plukket ut til årets «Skal vi danse». Nå har hun et lite håp om å danse seg til kjærligheten.

- Ja, tenk om det hadde skjedd. Men, jeg tror nok det kan slå begge veier, sier hun.

Buer skal danse med proffdanser Tom-Erik Nilsen. Hun har dermed gode odds for å komme høyt på lista i - i 2008 tok Tom Erik hjem seieren med Lena Alexandra Øien (28) og i 2006 tok han tredjeplassen med Tone Damli (28).

Bli fan av Seher.no på Facebook her!      

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er årets «Skal vi danse»-deltagere