- Det står jo i Bibelen

Carola mener jordskjelvkatastrofen på Haiti var varslet på forhånd.

VARSLET I BIBELEN?: Enorme ødeleggelser og runt 150 000 døde er foreløpig resultatet av jordskjelvet som rammet Haiti i januar. Nå mener den svenske artisten Carola at katastrofen er en del av Bibelens profetier om verdens undergang. Foto: AP
VARSLET I BIBELEN?: Enorme ødeleggelser og runt 150 000 døde er foreløpig resultatet av jordskjelvet som rammet Haiti i januar. Nå mener den svenske artisten Carola at katastrofen er en del av Bibelens profetier om verdens undergang. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO:  Den svenske popstjernen Carola Häggkvist (43) har skapt overskrifter i Sverige fordi hun hevder at jordskjelv-katastrofen på Haiti, som antas å ha krevd over 150 000 menneskeliv, er varslet i Bibelen.


Den aktivt religiøse sangerinnen mener katastrofen sammen med andre kriger og katastrofer i dagens verden, passer med spådommene  rundt verdens undergang.

- Det står i Bibelen at det her kommer til å skje i slutt-tiden. Jeg vil ikke være noen dommedagsprofet, men det overrasker ikke oss troende at det skjer katastrofer og krig, sier Carola, som for tiden er på Haiti for å forberede en svensk innsamlingsaksjon for jordskjelv-ofrene, til Aftonbladet.

Carola henviser blant annet til den ferske Hollywood-filmen "2012" - som tar utgangspunkt i en gammel maya-spådom om at verden skal bli rammet av en enorm katastrofe det året - som et bevis på at mange andre mener at menneskenes tid på jorden går mot slutten.

- Tidens slutt kan vare i flere hundre år, vi har jo eksistert en stund. Men dette har begynt for lenge siden. Det er ikke noe rart, det vet jo alle. Vi har jo en film som heter "2012". Jeg mener, det er ikke noe rart med det, sier hun til Aftonbladet.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901     


LES OGSÅ: - Jeg har prøvd nettdating