STERKE FØLELSER: - Jeg fikk sommerfugler i magen når vi var sammen de første dagene. Han var så snill og god mot meg, sier Charlotte Thøgersen om «flørten» sin Daniel, som til slutt sto fram som homofil.
STERKE FØLELSER: - Jeg fikk sommerfugler i magen når vi var sammen de første dagene. Han var så snill og god mot meg, sier Charlotte Thøgersen om «flørten» sin Daniel, som til slutt sto fram som homofil.Vis mer

- Det stakk i hjertet da han fortalte det

«Farmen»-deltager Charlotte Thøgersen innrømmer at hun var litt forelsket da hun fikk sjokkbeskjeden.

SEOGHØR.NO: Søndag er det klart for høstens tredje tvekamp i «Farmen», og det er knyttet stor spenning til hvem førstekjempe Sol-Maja Otterstad (20) velger til kamp.

Denne uka har Charlotte Thøgersen (25) hatt rollen som storbonde på gården.

Charlotte fant raskt tonen med Daniel Godø (22) under innspillingen, og tidlig så det ut som om en ny «Farmen»-romanse var i gjære. Men det var før Daniel, som røk ut av programmet for én uke siden, sto fram som homofil...

- Bestevenner for livet

- I begynnelsen trodde jeg ikke helt at Daniel ville like meg, men så fortalte han meg så mange fine ting og jeg ble så glad! Jeg har fått en bestekompis for livet, sier Charlotte til Seoghør.no.

Den vakre bærumsjenta mener at hun i løpet av «Farmen»-oppholdet har fått bedre selvtillit, mer tro på seg selv og at hun kke lenger er så opptatt av hva alle andre tenker og tror om henne. Det har Daniel mye av æren for.

SENGEKOMPIS: - Den første gangen jeg så ham på båten når vi var på vei inn til «Farmen» falt jeg veldig for ham. Han hadde de skjønneste øynene og smilet hans var helt fantastisk, sier Charlotte Thøgersen til Seoghør.no.
SENGEKOMPIS: - Den første gangen jeg så ham på båten når vi var på vei inn til «Farmen» falt jeg veldig for ham. Han hadde de skjønneste øynene og smilet hans var helt fantastisk, sier Charlotte Thøgersen til Seoghør.no. Vis mer

- Daniel har forandret meg på mange måter. Det var vel også derfor at jeg følte at han var litt homo, siden han sa så mye fint til meg der inne på en litt feminin måte. Kanskje jeg har den egenskapen at jeg får gutter til å bli homofile, fleiper hun.

- Falt veldig for ham

- Savnet du ham etter at han måtte reise?

- Ja, jeg savnet ham helt sykt mye! Jeg skulle ønske at Daniel fremdeles var der. Jeg hadde trengt hans råd og gode klemmer da jeg følte meg litt nedfor, siden han var den eneste jeg stolte på på det tidspunktet.

- Var du forelsket?

- Den første gangen jeg så ham på båten når vi var på vei inn til «Farmen» falt jeg veldig for ham. Han hadde de skjønneste øynene og smilet hans var helt fantastisk. Jeg har lenge lett etter en kjæreste, og hadde jo håpet på å finne en bestevenn, sjelevenn eller kjæreste der inne, forteller 25-åringen, som ikke legger skjul på at følelsene utviklet seg.

- Jeg fikk sommerfugler i magen når vi var sammen de første dagene. Han var så snill og god mot meg. Jeg følte vi fikk en superbra tone. Og så var  han så utrolig lik meg! Jeg følte han var gutteversjonen av meg selv.

Vil finne drømmemannen

Ettersom dagene gikk, fikk Charlotte en følelse av at det var noe Daniel ville fortelle.

- Jeg tenkte at det kanskje  kunne være at han var homofil, men prøvde vel egentlig å fjerne meg fra de tankene. Men så fortalte han det! Det stakk selvfølgelig litt i hjertet, men jeg hadde det på følelsen.

«Siden jeg ikke klarer å falle for deg en gang Charlotte - da må jeg være homo», sa Daniel. Det gjorde alt mye bedre for den «småforelskede» jenta.

- Da hadde det ingenting med meg å gjøre. Han likte meg, men skulle vel bare ønske at jeg var gutt isteden, sier hun lattermildt.

«Farmen»-deltageren har imidlertid langt fra gitt opp håpet om å finne drømmemannen.

- Nå skal jeg bare fortsette søket etter en ny mann der ute. Jeg er veldig glad i mennesker, og ønsker meg en gutt som jeg kan skjemme bort og gjøre det hyggelig for. En gutt jeg kan gi mange varme, gode klemmer, forteller den blide 25-åringen til Seoghør.no.

«Farmen» ser du på TV 2 søndag klokka 20.00.

LES OGSÅ: - Jeg angrer sykt på at jeg såret henne