FRITZØEHUS: Slottet utenfor Larvik ble bygget i 1861 og har alltid vært i Treschow-familiens eie. Stein Erik hagen og Mille-Marie feiret brullupsfesten sin der i 2004. Foto: SCANPIX
FRITZØEHUS: Slottet utenfor Larvik ble bygget i 1861 og har alltid vært i Treschow-familiens eie. Stein Erik hagen og Mille-Marie feiret brullupsfesten sin der i 2004. Foto: SCANPIX Vis mer

- Det spøker hos oss

Milliardær-ekteparet er plaget av kvinnelig gjenferd.

Publisert
SEHER.NO: Finansmann Stein Erik Hagen (53) og kona Mille-Marie Treschow (55) eier det fantastiske slottet Fritzøehus utenfor Larvik, men ikke alt er som normalt på det flotte godset.

Til Se og Hør innrømmer Treschow nemlig at paret har et uhyggelig gjenferd som plager dem.

- Det stemmer at det spøker hos oss. Jeg så spøkelset for første gang i voksen alder, forteller hun til bladet.

Det er i boka "På Spøkelsesvandring" at fruen forteller om slottets hemmeligheter, og hvordan paret blir plaget av det de mener er et kvinnelig gjenferd.

- Det viser seg som en slags skygge. Det går fort, og ansiktet vises ikke. Men man ser tydelig konturene av spøkelset, forklarer hun.

Ifølge Se og Hør viser spøkelset seg ved å blant annet puste folk i nakken, flytte malerier, åpne kraner og trekke ned rullegardiner.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Har verdens største samlig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer