- Det sparer jeg til soverommet

Anna Anka frykter at hun kan komme til å bli litt vel naken. Se video!

DANSEKLARE: Kari Traa, Rachel Nordtømme, Anna Anka, Inger Lise Hansen, Noman Mubashir, Stella Mwangi, Lars Bohinen, Atle Pettersen, Anders Jacobsen og Rune Larsen er kjendisene som utgjør årets «Skal vi danse». Rachel Nordtømme var syk, og var ikke  Foto: Anders Myhren/Seher.no
DANSEKLARE: Kari Traa, Rachel Nordtømme, Anna Anka, Inger Lise Hansen, Noman Mubashir, Stella Mwangi, Lars Bohinen, Atle Pettersen, Anders Jacobsen og Rune Larsen er kjendisene som utgjør årets «Skal vi danse». Rachel Nordtømme var syk, og var ikke Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med Anna Anka og Glenn Jørgen Sandaker nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag ble det klart at Anna Anka (40), kjent fra blant annet «Svenske Hollywoodfruar», deltar i høstens «Skal vi danse» på TV 2. Dermed kan hun se fram til en svært aktiv treningshøst, og en sexy høst med utfordrende antrekk på parketten.

Akkurat det er ikke noe hun gleder seg spesielt mye til.

- Jeg er ikke en veldig «utfordrende» jente, jeg er veldig konservativ, egentlig. Det har jeg alltid vært, jeg synes det man har på seg skal være smakfullt. Jeg har aldri vært en bimbo. Det er bare ikke den jeg er. Det sparer jeg heller til soverommet, man trenger ikke vise det til alle andre. Jeg tror nok jeg kommer til å føle meg veldig naken på scenen, sier Anna Anka til Seher.no.

Mange gleder seg til å se den blide 40-åringen på parketten i TV 2-programmet, som har premiere i september. I en avstemming foretatt av Seher.no denne uka, mener hele 30 prosent av leserne at de gleder seg mest til å se nettopp Anna Anka i «Skal vi danse».

På annenplass følger Kari Traa med sine 14 prosent, mens Rachel Nordtømme og Atle Pettersen så langt har fått ti prosent av stemmene.

Selv om Anka kanskje kan komme til å føle seg naken mens hun svinger seg på dansegulvet tror hun at det skal gå bra. Den frittalende kvinnen har nemlig et hemmelig knep på lur.

- Vi får ta en liten snaps bak scenen. Da går det greit, sier hun lattermildt.

Etter skilsmissen med Paul Anka i 2010, har Anna Anka flere ganger vært forfulgt av spekulasjoner om nye romanser.

- Har du fått deg noen ny kjæreste, Anna?

- Jeg har en ny mann hver dag, jeg. Neida, men jeg er ikke her for å finne en mann eller for å date. Jeg har alltid tenkt at livet er litt bestemt på forhånd. Jeg har blitt brent i et tidligere forhold, derfor kjenner jeg ikke helt at jeg har lyst til å gå inn i et nytt forhold og bli brent igjen, forteller Anka, som ikke har gitt opp håpet av den grunn.

- Det er ikke det at jeg ikke tror på kjærligheten eller ikke vil ha den, men skal jeg gjøre det igjen må jeg vite at dette er det rette, erkjenner Anna Anka til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir beskyldt for å være en dårlig mor  

Se video med Anna Anka og Glenn Jørgen Sandaker her:[obj:media:9858]