TATT PÅ FERSKEN: Her kikker Carl Eliassen ut av skapet, i det Thea Bråten Christensen åpner opp døren. Carl hevder selv han ikke husker hva som skjedde. Foto: TV3
TATT PÅ FERSKEN: Her kikker Carl Eliassen ut av skapet, i det Thea Bråten Christensen åpner opp døren. Carl hevder selv han ikke husker hva som skjedde. Foto: TV3 Vis mer

- Det som skjedde i skapet, blir i skapet

«Paradise»-Carl skylder på fylla.

SEHER.NO: Etter at Petter Holmbakken (22) kom tilbake til «Paradise Hotel», fikk han i oppgave å splitte et av parene. Petter valgte taktisk, og splittet Carl Eliassen (22) og Tine Helene Valle (23). Det likte Carl dårlig.

- Jeg ble litt redd og nervøs for hva som kom til å skje senere. Hittil hadde jeg bare gitt «F» i spillet, jeg tok det som det kom der. Men det var først da det begynte å gå opp for meg at det var et spill, sier han til Seher.no.

Splittelsen fikk Eliassen til å uttale seg at «monsteret nå skal slippes ut», og stemningen ble åpenbart kjøligere mellom Petter og Carl.

- Akkurat det sa jeg for moro skyld. Jeg ble nok litt fyret opp på grunn av splittelsen, men jeg tok det bare som en ny opplevelse, jeg hadde jo aldri bodd på solorommet før. Jeg hadde bare sett på det som en ferie hele tiden.

Senere på kvelden endte Carl og Tine opp i senga på solorommet. Turen gikk deretter videre inn i skapet, der man kunne høre lyder av hva som foregikk. Tine forklarte at det definitivt skjedde noe, men at de ikke fikk gjort seg ferdige. Samtidig ble det splittede paret flere ganger forstyrret av Emil Løvstad (22), Thea Bråten Christensen (20) og Tobias Tobiasen (26).

- Det som skjedde i skapet, blir i skapet. Jeg var så drita den kvelden. Jeg husker faktisk ikke at det kom noen og forstyrret, sier Carl til Seher.no.

Carl har tidligere uttalt seg at han ble truet med å bli kastet ut av hotellet av produksjonen, blant annet fordi han tok av seg mikrofonen, og oppholt seg på et sted kameraene ikke nådde frem til. Episoden med Tine i skapet var nok en av tingene det ble slått ned på.

- Det kan hende at det var en av tingene det ble reagert på. De kom inn dagen etter da jeg sov, og jeg fikk en del kjeft.

Paradise Hotel sendes mandag-torsdag klokken 21.30 på TV3. Sjekk Seher.nos TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble truet med utkastelse etter Paradise-sex