- GIR FAEN: Dagen derpå later det ikke til at Frank Løke har tatt til seg kritikken etter dansestuntet lørdag kveld. Dansepartner Tone Jacobsen er på sin side fortsatt sur. Foto: TV 2
- GIR FAEN: Dagen derpå later det ikke til at Frank Løke har tatt til seg kritikken etter dansestuntet lørdag kveld. Dansepartner Tone Jacobsen er på sin side fortsatt sur. Foto: TV 2 Vis mer

Frank Løke i «Skal vi danse»

- Det som skjedde i går var over streken

Dansepartneren er fortsatt sur.

Publisert

Lørdag kveld var det flere som reagerte sterkt på Frank Løke (38) sitt nakenstunt på direkten. Under sin dans i «Skal vi danse», kastet den tidligere håndballspilleren klærne og sto igjen i en rød Borat-drakt. I kommentarfelt og i mailer til TV 2 har flere døpt stuntet usmakelig, men «Action Frank» bryr seg ikke stort.

- Nei, jeg er ikke i nærheten av å angre, sier han i et intervju med VG.

Han understreker at det hele var ment som humor, men han har registrert at det er enkelte der ute som mener det motsatte. Dommerne lot seg ikke imponere, og ga Løke totalt elleve usle poeng.

SKVÆRER OPP: Da Frank Løke tidligere denne uken hang ut «Skal vi danse»-dommerne i sosiale medier, reagerte dommer Tore Petterson. Nå snakker de ut. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Vilde Holta Røssland Vis mer

- Gir faen

- Ekte styrke er å vise hvem du er, å være deg selv og ikke påvirkes av hva alle andre mener. Jeg bryr meg ikke, jeg gir faen i hva alle andre sier, forteller han til avisen.

Selv om hovedpersonen ikke bryr seg selv, har hendelsen gått ut over dansepartneren hans - Tone Jacobsen. Til Se og Hør kunne hun lørdag kveld fortelle at hun ikke visste om stuntet på forhånd, og at hun ikke syntes noe særlig om det. Da hadde ikke duoen pratet sammen, og det var dårlig stemning.

KASTET KLÆRNE: Frank Løke danset i minimalt av klær lørdag. Antrekket imponerte ikke dommerne. Foto: TV 2
KASTET KLÆRNE: Frank Løke danset i minimalt av klær lørdag. Antrekket imponerte ikke dommerne. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg beklager overfor publikum der hjemme. Dette er et familieprogram, og vi hadde laget et søtt nummer, men dette ble veldig flaut. Jeg har egentlig ikke lyst til å prate med ham akkurat nå, men han får nok høre noe fra flere hold, sa hun da.

I et intervju med TV 2 søndag forteller hun at det ikke har skjedd noe forandring i saken siden da.

- Det som skjedde i går var over streken. Men ved å være oppvokst med fem brødre blir man vant til rampestreker, og noen ganger kjennes det som jeg har fått en bror til, forklarer hun, og fortsetter:

- Det er viktig fremover at jeg blir tatt med på laget og at vi er et team. Det håper jeg vi kan få til bedre denne uken. Vi starter trening fram mot neste lørdag i dag, sier hun til nettavisen.

Paret skal derimot fortsette å danse sammen, tross uenighetene. Søndag la Løke ut et bilde på Instagram der han holder en blomsterbukett.

«Jeg vinner tilbake dansepartneren min med en kvast til 79 kroner. Aldri kjøpt blomster til noen før, og den første gangen måtte jo være fordi jeg hadde gjort noe 'galt'», skriver han.

Hang ut dommerne

Lørdag var tredje sending på rad hvor Frank fikk minimalt med poeng av dommerne. Dette har ikke falt i god jord hos Løke tidligere, som nylig hang ut de fire dommerne på sin Instagram-profil.

Under navnet «Action Frank» sammenlignet han nemlig Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson med Sid fra «Istid», den store stygge ulven, kronprinsesse Mette-Marit og «Alvin and the Chipmunks».

- Dårligere dommere skal du lete lenge etter, skrev Løke og fortsatte:

- Gi Løken 17 poeng liksom? Her serverer jeg dans som vil revolusjonere Quickstep, og en dans som Tor Fløysvik garantert vil inkludere i sitt dansepensum. Og det eneste som kommer ut av kjeften på disse tegneseriefigurene er dårlig ånde etter Chili Con Carne-gryta som TV 2 serverte før sending.

SØSTRENE OM FRANK: Heidi og Lise Løke overrasket i «Skal vi danse». Samtidig avslørte de mye om broren Frank. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

Videre skrev den mye omtalte 38-åringen at TV 2 blant annet må kvitte seg med mye «daukjøtt» i juryen for å løfte «Skal vi danse».

Frank Løkes uttalelser gikk ikke dommerne forbi. Overfor Se og Hør fortalte Merete Lingjærde (56), som ble sammenlignet med kronprinsesse Mette-Marit, at hun ikke tok seg nær av Løkes sammenligning og ord.

Likevel innrømmet hun at hun kan komme til å slenge med leppa tilbake.

- Det er klart at Frank har åpnet for munnbruk fremover, men jeg ville nok anbefalt han å bruke mer tid på dansetrening enn å slenge kommentarer i sosiale medier, sa hun spøkefullt.

Se og Hør var også i kontakt med Tore Petterson (39), som kunne fortelle at «sterkere krefter enn dette har forsøkt å sette ham ut av kurs».

- Jeg velger å se humoren i dette. Ikke spesielt god humor, men humor. Min oppfordring er at han kommer seg på dansesenteret og trener som en skikkelig idrettsmann, i stedet for å yppe med dommerne. Det funket ikke i håndball, og det funker ikke her, sa Petterson.

LES OGSÅ: Måtte tenke seg om før de ble sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer