- Det som funker, er å ha sex

Fridtjov Såheim vet hvordan man skal få igang en fødsel.

FORELDRE: Paret har vært sammen i 7 år, etter at de møtte hverandre på byen og gjennomførte en «god, gammeldags one-night-stand», har Såheim tidligere uttalt.  Foto: SCANPIX
FORELDRE: Paret har vært sammen i 7 år, etter at de møtte hverandre på byen og gjennomførte en «god, gammeldags one-night-stand», har Såheim tidligere uttalt. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Fridtjov Såheim (43) ble nylig pappa for andre gang. Men da den lille krabaten, som har fått navnet Billy, lot vente på seg tok han saken i egne hender.

- Det handler om at livmortappen må få tilført et visst hormon for at den skal bli moden og åpningen starter..., forteller Såheim i et intervju med damebladet Kamille.

43-åringen, som er gift med skuespillerkollega Henriette Steenstrup (37), vet med andre ord hva som må til for å sette igang en fødsel som er på overtid:

- Det som funker, er å ha sex. For sæden inneholder nemlig dette hormonet - i konsentrert form. Så man må ha mye sex, påpeker han.

Såheim setter familien høyt - faktisk så høyt at han nylig takket nei til en rolle i Hollywood-filmen «The Thing».

- Når man stifter familie, er det som å starte et firma: Logistikk, økonomi og ferieavvikling. Og det synes jeg er skikkelig all right. Jeg er en familiemann, jeg trenger forpliktelser og begrensninger. Jeg blir deprimert hvis jeg har for mye frihet, sier han videre i intervjuet.

Heldigvis for skuespilleren opptar de to barna Ebba (4) og lille Billy (1 måned) store deler av tiden hans, når han ikke står på scenen på Nationaltheateret som Frogner-junkien «Sir Christian» i stykket «Christopher Nielsens Entopi», som har premiere i januar.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ba politiet om hjelp mot fan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer