PREMIERE: I forrige uke hadde komikeren Kristian Valen premiere på "Valen Frokost-TV", hvor han blant annet parodierer en rekke kjente nordmenn. På premierefesten kom han med ekskjæresten Benedicte Niami Andersen. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
PREMIERE: I forrige uke hadde komikeren Kristian Valen premiere på "Valen Frokost-TV", hvor han blant annet parodierer en rekke kjente nordmenn. På premierefesten kom han med ekskjæresten Benedicte Niami Andersen. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

- Det snudde verden på hodet

Etter våpenepisoden setter Kristian Valen mer pris på suksessen.

SEHER.NO: Komiker Kristian Valen (34) fikk livet snudd på hodet etter en skyteepisode i sin egen leilighet i mai 2007.

Mange versjoner av historien verserte i etterkant, og selv har komikeren hevdet at mediene har vært fulle av feil.

Valen har senere forklart at han ble overrasket av en mann i leiligheten da han kom hjem fra byen mai-natten, og at han åpnet våpenskapet og fant fram en av pistolene sine, og avfyrte skudd i sin egen leilighet. Våpenepisoden førte til at Valen måtte betale en bot på 10.000 kroner. To andre forhold i siktelsen ble henlagt uten at etterforskningen avdekket noe straffbart.

Nå er Valen aktuell med sitt nye tv-show, "Valens Frokost-TV", hvor komikeren parodierer kjente fjes og får besøk av gjester i studio.

Seher.no møtte komikeren på premierefesten for programmet i forrige uke, hvor han fortalte at våpenepisoden i 2007 har forandret livet hans, og at han i dag setter enda mer pris på suksessen sin.

- I etterkant av våpenepisoden har jeg virkelig lært å sette pris på det som skjer rundt meg, uttalte han til Seher.no.


- Det snudde verden på hodet. Jeg synes det var verst med familien og vennene mine. Jeg visste jo hva som var fakta, uansett hva som sto i media. Men er det én ting jeg har lært, er det at man bare må tåle det som kommer.

Men noe godt har også kommet ut av episoden. I ettertid har nemlig Valen - som kom på premierefesten sin med ekskjæresten - lært å se hvem som er hans virkelige venner.

- Det hjalp meg å se hvem som var vennene mine og ikke, og sette pris på det som skjer rundt meg.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Jeg ble så rasende