Henrik Eijsink:

- Det smalt etter «Farmen»

«Farmen»-vinneren fikk en så brutal retur til den vanlige verden at han sa opp jobben.

TØFF TID: Hanne Mathea Friis og Henrik Eijsink deltok begge i «Farmen» i fjor høst. Eijsink forteller at det har vært vanskelig å lande skikkelig etterpå. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2
TØFF TID: Hanne Mathea Friis og Henrik Eijsink deltok begge i «Farmen» i fjor høst. Eijsink forteller at det har vært vanskelig å lande skikkelig etterpå. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2 Vis mer
Publisert

I november i fjor ble det klart at det var Henrik Eijsink (26) som gikk hele veien og vant «Farmen» på TV 2, etter først å ha slått ut Bente Rabba (54) i semifinalen, før Andrea Rosli (24) kom til kort i den avgjørende kunnskapskonkurransen.

Etterpå har det vært ganske stille rundt «Farmen»-vinneren, sett bort fra at han i januar avslørte overfor Se og Hør at han fikk seg kjæreste på nyttårsaften.

- Overraskende tøft

Nå, over et halvt år etter at TV 2-programmet ble avsluttet, bedyrer Eijsink at han synes det er deilig at livet omsider har roet seg betraktelig. Men det har tatt sin tid, forteller han.

- Jeg vet ikke om det er «Farmen»-relatert sånn sett, men jeg har følt at det har vært rart å sitte på et kontor hver dag, jeg har slitt med å finne balansen igjen. Jeg tror jeg har undervurdert den belastningen det er å være så mange uker på en «Farmen»-gård, sier han, og legger til:

- Det har vært litt tøft. Rart. En stor forandring.

- På hvilken måte?

- Det som er så fint med «Farmen», og som man kanskje ikke tenker så mye på i forkant, er at man lever veldig i nuet uten telefon og internett. Man henger bare med de som er der inne. Man står opp og har en liste med oppgaver som skal gjøres. Det er et veldig enkelt liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer