Shania Twain:

- Det skremte meg

Stjernen åpner opp om bekymringene etter sykdommen.

BITT: Shania Twain ble syk etter å ha blitt bitt av flått. Foto: Janet Mayer / SplashNews.com / NTB
BITT: Shania Twain ble syk etter å ha blitt bitt av flått. Foto: Janet Mayer / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert

Shania Twain (57) var en av 90-tallets aller største stjerner og var blant de som virkelig satte countrysjangeren på kartet.

De fleste kjenner nok til katalogen hennes, som består av låter som «That Don't Impress Me Much» og «Man! I Feel Like a Woman!».

Stjernen har imidlertid ikke bare kjent på det glamorøse livet som følger med den enorme suksessen hun har hatt. Twain har også slitt med sykdom, som har påvirket henne i stor grad.

LIV OG LÆRE: Dette er Netflix-dokumentaren om Shania Twain. Video: Netflix Vis mer

Åpner opp

I februarutgaven av magasinet InStyle uttaler countrydronningen seg om den vanskelige tiden etter hun fikk påvist borreliose.

Sykdommen skal ha hatt enormt stor innvirkning på nervene i stemmebåndet hennes. Hun måtte lære seg å synge på nytt, begynte med omfattende oppvarming av stemmen og begynte med fysioterapi.

Likevel endte det hele med at hun i 2018 måtte gjennomføre en operasjon på stemmebåndet. Det førte til både frykt og angst for stjernen.

- Etter operasjonen var jeg livredd for å lage en lyd, forteller hun.

- Jeg ble veldig giret

Twain forklarer videre at hun forholdt seg taus fordi hun ikke hadde noen anelse om hva som ville skje dersom hun brukte stemmen.

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført seks rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

Bekymringen for at operasjonen ikke hadde vært vellykket hang over henne som en mørk sky.

- Det skremte meg, men jeg måtte hoppe i det og lage lyd. Og jeg ble veldig giret da jeg hørte hva som kom ut. Det var en kobling til stemmebåndet og det kom ut veldig enkelt. Jeg var veldig, veldig, veldig oppspilt.

57-åringen er nå tilbake i musikken for fullt, og den nye platen hennes «Queen of Me» er ventet å komme tidlig i februar.

LES OGSÅ: Klagestorm etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer