POPULÆR: Triana Iglesias har gjort suksess som programleder for realityserien "Paradise Hotel", men ikke all oppmerksomheten fra nettfansen har vært like positiv. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no.
POPULÆR: Triana Iglesias har gjort suksess som programleder for realityserien "Paradise Hotel", men ikke all oppmerksomheten fra nettfansen har vært like positiv. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no.Vis mer

- Det skremmer meg litt

Triana Iglesias fikk sjokk da hun oppdaget hva hennes private bilder ble brukt til...

SEHER.NO: "Skal vi danse"-deltaker og nakenmodell Triana Iglesias (27) er kjent som en ivrig blogger på internett, hvor hun forteller om og viser bilder av hva hun gjør til daglig.

Men tirsdag fikk Triana sjokk da hun ble varslet av flere fans om en falsk blogger som kaller seg Nikki Christensen, som hadde lagt ut flere bilder fra Trianas blogg på sin egen side.

På siden skal det den mystiske bloggeren ha latt som om bildene er hennes eget liv, noe Triana innrømmer gjorde henne redd.

- Jeg synes det er så frekt! Og det skremmer meg litt også... Freaky!, skriver hun på sin hjemmeside (ekstern lenke).

Etter at Triana tok opp saken i går, har siden blitt fjernet fra nettet.

Hun sier til nettstedet 730.no (ekstern lenke) at identitetstyveriet er noe av det drøyeste hun har opplevd.

- Under et bilde hvor min originale tekst handler om at jeg ikke får Mac-en min til å virke, har hun skrevet om å gå på Elipse-klinikken for å operere seg! Hun skriver om et liv hun liksom lever. Et «ute i London-bilde er fra Dansefabrikken i Nydalen for noen uker siden, osv. Galskap!

Det er foreløpig ikke kjent om Triana kommer til å anmelde identitetstyven.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Dette er Trianas største problem