- Det skjer snart!

Vi hører scientologikirkens bryllupsklokker ringe...

WUHEI: Vi tipper Tom gleder seg fælt til å få et ja fra sin kjære Katie. Foto: All Over Press
WUHEI: Vi tipper Tom gleder seg fælt til å få et ja fra sin kjære Katie. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Bryllupet er i planleggingsfasen. De gleder seg veldig. De har alltid sagt at de vil gifte seg tidlig på høsten. De klarer så vidt å vente, forteller talsmannen til skuespillerparet Katie Holmes (27) og Tom Cruise (44), Arnold Robinson.

- Alt jeg vet, er at det skjer snart! De kommer til å overraske oss alle, jubler en av Katies nærmeste venner, Andrea Bernholtz til USA Weekly.

Tom og Katies datter setter rekorder!

At det blir bryllup mellom de to superstjernene, er det altså ingen tvil om. Etter å ha vært forlovet i 15 måneder, går nå debatten om de kommer til å gifte seg på scientologisk eller katolsk vis.

For mens Cruise er en ihuga scientolog, er Katie katolikk.

- De har blitt enige om hvordan vielsen skal ordnes, forteller en kilde, som også kan fortelle at de kommer til å gifte seg en gang de kommende seks månedene.

Det har gått rykter om at Tom og Katie har kranglet fælt om hvordan bryllupet skal foregå, for den tidligere “Dawsons Creek”-stjernen har strenge katolske foreldre ...

Les mer om denne saken her!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer