Didrik Solli-Tangen:

- Det skjer noe med deg når du får en unge

Papparollen har hjulpet Didrik Solli-Tangen med å takle nervene før en konsert.

BLE FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen ble i mars foreldre til en liten gutt. Her strålte de på rød løper i forkant av Kjendisgallaen. På samme røde løper valgte de å annonsere graviditeten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen ble i mars foreldre til en liten gutt. Her strålte de på rød løper i forkant av Kjendisgallaen. På samme røde løper valgte de å annonsere graviditeten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Didrik Solli-Tangen (30) er klar for «Stjernekamp» på NRK. Porsgrunn-gutten gleder seg stort til å gi seg i kast med den populære sangkonkurransen.

- Det er en veldig bra gjeng, mange flinke artister. Det gjør ikke nervene noe bedre, for å si det sånn, ler sangeren, som vant Melodi Grand Prix med låten «My Heart Is Yours» i 2010.

Saken fortsetter under bildet.

DISSE DELTAR: Her er årets "Stjernekamp"-deltagere: Foran f.v. Gaute Ormåsen, Didrik Solli-Tangen og Aleksander Walman, mens bak f.v. står Benedicte Adrian, Adam Douglas, Ida Maria, Erlend Bratland, Makeda og Lisa Børud. Foto: Gitte Johannessen / NTB
DISSE DELTAR: Her er årets "Stjernekamp"-deltagere: Foran f.v. Gaute Ormåsen, Didrik Solli-Tangen og Aleksander Walman, mens bak f.v. står Benedicte Adrian, Adam Douglas, Ida Maria, Erlend Bratland, Makeda og Lisa Børud. Foto: Gitte Johannessen / NTB Vis mer

Nybakt far

Han har verdens heiagjeng på hjemmebane. 8. mars i år ble nemlig han og kjæresten Angelica Omre (33) foreldre for første gang til en liten gutt.

Den lille krabatens navn er fortsatt ukjent, men den stolte nybakte faren forteller at gutten hans allerede er til stor hjelp på nervene.

- Du blir eldre, og det skjer noe med deg når du får en unge. Nå kjenner jeg at jeg er klar for å ta et eventuelt nederlag. Det er jo skummelt å synge foran et live TV-publikum og bli bedømt for det etterpå. Men dette skal jeg klare, smiler Didrik, som fylte 30 år denne måneden.

- Hva slags far har du lyst til å være?

- Jeg håper jeg kan være en pappa som gir ham de mulighetene han skal ha. Trygghet er viktig. Og at han må følge seg fram til det han selv har lyst til å gjøre. Han kommer til et musikalsk hjem, men han skal få følge sin egen vei, smiler Didrik.

Han vil ikke røpe sønnens navn før den nyfødte er gammel nok til å si navnet selv.

Pleiet kjærligheten med ekstremsport

I fjor kunne Didrik fortelle at han og Angelica hadde store planer om å reise til Voss for å delta på Ekstremsportveko.

- Det blir helt klart som en slags ferie, og deilig å få energinivået på topp på en annerledes måte, sa den kjekke sangfuglen.

VINNER: Didrik Solli-Tangen vant «71 grader nord» i 2016. Vis mer Vis mer Vis mer

Didrik skulle nemlig tilbringe deler av sommeren med lillebror Emil (26) på Bølgen kulturhus i Larvik. Der framførte de sine musikalske favoritter i showet «Andreomgangen».

- Hvis kjærligheten går bra, så er det så mye lettere å gi av seg selv på scenen, sa sangeren til Seoghør.no før fjorårets konsert.

I 2014 sommer reiste paret på en eksotisk kjærlighetsferie til idylliske Bali.

- Vi kommer sikkert til å hoppe på en tur litt senere, sprudlet Didrik til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke hatt sommerferie på elleve år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer