Didrik Solli-Tangen:

- Det skjer noe med deg når du får en unge

Papparollen har hjulpet Didrik Solli-Tangen med å takle nervene før en konsert.

BLE FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen ble i mars foreldre til en liten gutt. Her strålte de på rød løper i forkant av Kjendisgallaen. På samme røde løper valgte de å annonsere graviditeten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE FORELDRE: Angelica Omre og Didrik Solli-Tangen ble i mars foreldre til en liten gutt. Her strålte de på rød løper i forkant av Kjendisgallaen. På samme røde løper valgte de å annonsere graviditeten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Didrik Solli-Tangen (30) er klar for «Stjernekamp» på NRK. Porsgrunn-gutten gleder seg stort til å gi seg i kast med den populære sangkonkurransen.

- Det er en veldig bra gjeng, mange flinke artister. Det gjør ikke nervene noe bedre, for å si det sånn, ler sangeren, som vant Melodi Grand Prix med låten «My Heart Is Yours» i 2010.

Saken fortsetter under bildet.

Nybakt far

Han har verdens heiagjeng på hjemmebane. 8. mars i år ble nemlig han og kjæresten Angelica Omre (33) foreldre for første gang til en liten gutt.

Den lille krabatens navn er fortsatt ukjent, men den stolte nybakte faren forteller at gutten hans allerede er til stor hjelp på nervene.

- Du blir eldre, og det skjer noe med deg når du får en unge. Nå kjenner jeg at jeg er klar for å ta et eventuelt nederlag. Det er jo skummelt å synge foran et live TV-publikum og bli bedømt for det etterpå. Men dette skal jeg klare, smiler Didrik, som fylte 30 år denne måneden.

- Hva slags far har du lyst til å være?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer