FLYTTET SAMMEN: Tidligere Paradise Hotel-deltager Ariel Søyland har flyttet sammen med kjendisbloggeren Sophie Elise Isachsen Foto: Gjengitt med tilatelse
FLYTTET SAMMEN: Tidligere Paradise Hotel-deltager Ariel Søyland har flyttet sammen med kjendisbloggeren Sophie Elise Isachsen Foto: Gjengitt med tilatelseVis mer

- Det skjedde veldig fort

Da den tidliger Paradise-deltageren Ariel Søyland plutselig trengte nytt sted å bo, fant hun ly hos kjendisblogger Sophie Elise.

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Ariel Søyland (23) bestemte seg søndag for å finne et nytt sted å bo, etter at det ble slutt mellom henne og kjæresten Daniel Louis.

Hjelpen kom fra kjendisblogger og TV-profil Sophie Elise Isachsen (21), som selv nylig ble singel.

Allerede et par dager senere var Ariel - som ble en mye omtalt deltager i «Paradise Hotel» i 2013 - på plass i leiligheten til sin gode venninne.

Flyttingen skjedde raskt

- Det skjedde veldig fort, men vi har det veldig koselig sammen. Vi er begge nordlendinger og går godt sammen. Så langt har det ikke vært noen krangler, sier Ariel til Seoghør.no.

De to har kjent hverandre siden de møttes i forbindelse med at de var gjester på TV 2-programmet «Ettermiddagen» i 2013.

- Vi fant tonen og har holdt kontakten siden. Sophie Elise er en herlig jente.

Bekreftet bruddet på bloggen

Sophie Elise bekreftet at det var slutt mellom henne og kjæresten Robin Johansson på sin blogg sist helg.

«Jeg og Robin er ikke kjærester eller samboere lengre. Dette er så klart vondt for meg, det er aldri gøy når livet tar vendinger som dette. Men slik er det, og jeg føler dere burde få vite det», skrev Harstad-jenta.

Under Se og Hørs store kjendisgalla i november ble hun kåret til «Årets blogger».

 

 

LES OGSÅ: Slik annonserte Sophie Elise bruddet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.