- Det «skjedde ting» mellom oss

Men var egentlig Megan Fox singel da hun datet motspilleren?

AVSLØRINGER: Shia LaBeouf avslører hva som skjedde, men vet ikke om Fox var singel på den tiden. Foto: All Over Press
AVSLØRINGER: Shia LaBeouf avslører hva som skjedde, men vet ikke om Fox var singel på den tiden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Shia LaBeouf avslører i et nytt intervju at han havnet til sengs med motspilleren Megan Fox under innspillingen av «Transformers».

LaBeouf snakker ut i magasinet Details om hva som skjedde.

- Hør her, om du er på settet i seks måneder med en person som synes du er attraktiv, og du synes den personen er attraktiv, da skjer det ting, sier han.

Skuespilleren sier han og Fox hadde svært god kjemi på settet.

- Jeg skjønte aldri forskjellen på jobb og privatliv i den situasjonen. Men tiden jeg og Megan hadde sammen, det var vår egen greie, og jeg tror man kan se den kjemien på lerretet.

Megan Fox er nå gift med Brian Austin Green, og paret har datet hverandre av og på i flere år. LaBeouf sier han ikke vet om Fox og Green var sammen på den tiden.

- Det er jeg ikke sikker på. Jeg vet ikke. Det var som det var.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slakter toppløs Megan Fox

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer