Stine Næss-Hartmann:

- Det skjedde ganske plutselig

Deler gladnyhet etter sorgen.

RØPER: «Farmen»-profilen deler gladnyhet med følgerne sine. Foto: Privat
RØPER: «Farmen»-profilen deler gladnyhet med følgerne sine. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den sprudlende «Farmen»-profilen og treningsinfluenseren, Stine Næss-Hartmann (36), deler gjerne åpent og ærlig med følgerne sine om både opp- og nedtrurer i livet.

Før sommeren kunne hun blant annet dele den triste beskjeden om at hun hadde spotanabortert, noe hun gjorde i et innlegg på sine sosiale medier.

Nå kan hun imidlertid dele en gladnyhet med følgerne sine. På 36-åringens Instagram-profil kommer det nemlig fram at hun er på flyttefot.

- Grisesvært

- Deilig å finne et hus på Nesodden som vi elsker så høyt, forteller hun spenningsfylt overfor Se og Hør.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya . Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

I videoen som hun har delt får man se flere ulike bilder som er tatt av eiendommen som ligger på Nesodden - ikke langt unna deres nåværende bolig.

- Vi har kjøpt oss hus på 270 kvadratmeter. Det var ikke et spontankjøp, men det skjedde ganske plutselig for å si det sånn. Så nå er det bare å få masse hunder og undulater som vi kan fylle huset med fordi det er så grisesvært, forteller 36-åringen videre.

Benjamin Ingrosso er med i Youtube-serien «Klarna Drops-by», og der viser han frem hjemmet. Video: Klarna/Rød Løper Vis mer

Hun legger ikke skjul på at huset er massivt for den lille familien, som består av mannen Jakob og sønnen Storm. Hun har likevel klekket ut en plan for hva den store plassen skal brukes til.

- Vi må jo ha en hel dyrehage der inne rett og slett, spøker hun, før hun fortsetter:

NY BOLIG: Mot slutten av året skal familien flytte inn i et nytt hus, Foto: Privat
NY BOLIG: Mot slutten av året skal familien flytte inn i et nytt hus, Foto: Privat Vis mer

- Tanken med å ha et så stort hus er at min mann Jakob maler mye, så han må ha plass til sine svære malerier. Jeg må ha plass fordi jeg tar plass, og tenkte å ha et eget treningsrom i hjemmet. Så får vi se hva vi bruker de resterende rommene på.

Familien har planlagt å flytte inn i deres nye hjem i desember.

- Kan ikke måke ut barn

Det var i vår at den treningsglade profilen åpnet opp om den grusomme spontanaborten, der hun i et emosjonelt innlegg delte åpenhjertig om hvordan opplevelsen preget henne.

«Den 19. mai ble jeg lagt inn på sykehus og fikk væske intravenøst da kroppen min har vært helt nede for telling», skrev hun Instagram den gang.

I Instagram-innlegget beskriver hun hvordan hun på 17. mai lå i fosterstilling på sofaen og blødde «mens hurrarop kunne høres over hele Norge og korps og russebusser kjempet om musikalsk oppmerksomhet i det fjerne».

FORELSKET SEG PÅ TV: Den coronavennlige varianten av «Love Island», «The Cabins», ga single briter muligheten til å finne kjærligheten innesperret på en hytte. Kun ett par holder sammen i dag, og vi har snakket med dem. Video: Rød Løper /TV 2 Sumo Vis mer

Næss-Hartmann er likevel klar i sin tale hva gjelder familieforøkelse nå som de har kjøpt et større hus.

- Så vedder jeg på at folk er sånn; Da har dere mulighet til å få enda flere barn, men det er liksom ikke sånn det fungerer i denne verden. Man kan ikke måke ut barn. Det er ikke alltid det blir noe av disse barna, som jeg har snakket om tidligere i fobindelse med spontanaborten min. Så det får vi se på, forteller hun ærlig, og legger til:

- Nå er pri én å komme oss på plass der - jeg, Storm og Jakob. Der skal vi kose oss med mer plass.

Stine Næss-Hartmann er profil hos Aller Social Club som i likhet med Se og Hør eies av Aller Media.

LES OGSÅ: - Følte meg som verdens dårligste programleder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer