MYE SPISING: Ifølge Ine ble mesteparten av Rawa-oppholdet brukt til spising, selv om hun innrømmer at det skjedde flere andre ting også... Foto: TV3
MYE SPISING: Ifølge Ine ble mesteparten av Rawa-oppholdet brukt til spising, selv om hun innrømmer at det skjedde flere andre ting også... Foto: TV3Vis mer

- Det skjedde en del ting, ja

Alkohol og sengekos - slik trøstet de utstemte Robinson-deltagerne seg!

SEHER.NO: I søndagens episode av "Robinson Ekspedisjonen" på TV 3, fikk tv-seerne for første gang se hvordan de utstemte deltagerne hadde det under resten av Malaysia-opphold sitt.

Flere av deltagerne måtte nemlig bli i Malaysia etter utstemmelsen, da de skulle være med og stemme på den de mente burde vinne ekspedisjonen i finalenrunden.

Men de siste ukene av "Robinson"-oppholdet ble langt fra ubehagelig for de "hjemsendte".

For på øya Rawa, der de oppholdt seg, var det mer enn nok mat, senger og ikke minst - alkohol!

- Det gikk veldig mye i å spise da må jeg innrømme. Dagene var egentlig styrt av det. For frokost varte jo fra halv ni til elleve, så var det lunsj fra ett til tre og så var det middag fra seks til åtte.

- Dagene fulgte ikke vanlige tidsrutiner, de fulgte måltidsrutinene, ganske grotesk egentlig, humrer utstemte Ine Amundsen (25) fra Oslo til Seher.no.

Rykter skal også ha det til at det ble mye drikking på Rawa- øya. Men ifølge Oslo-jenta var det ikke fullt så ville tilstander som mange kanskje tror.

- Det var vel en god del fuktigere enn på den andre øya, ja, ler hun, og legger til:

- Men det var egentlig ikke så rart. Når man er mange mennesker som har drukket lite og spist lite over lengre tid, er det ikke så mye som skal til. Så det ble ikke mye festing. Men litt ble det jo.

Likevel var det ikke bare spising, drikking, sandvolleyball og bading som stod i hodet på de utstemte.

Ifølge Ine skjedde det nemlig ganske mye annet som kanskje ikke burde ut i dagens lys...

Et av de mange ryktene som har sirkulert etter innspillingen, skal være at noen av deltakerne nøt litt mer enn vennskap med andre deltagere.

Ine vil imidlertid ikke gi et konkret ja, eller nei på det spørsmålet, selv om de fleste kanskje kan gjette seg til sannheten når hun svarer:

- Det skjedde en del ting, ja.

De utstemte brukte også mye av tiden på Rawa til å diskutere hvem av de tre gjenværende deltagerne de skulle stemme på i finalen.

Og under søndagens episode fikk man se at de fleste, og da særlig Nadia Marielle Mouacim (29), mente at Britt Carin ikke fortjener å vinne. 

- Jeg håper virkelig ikke hun kommer til finalen. Jeg er virkelig skuffet over Britt Carin. Hun har dolket meg så mange ganger i ryggen og jeg tok det personlig da og jeg tar det personlig enda, var blant det Nadia sa.

Dette var imidlertid Ine helt uenig i.

- Jeg tror det var noen bitre deltagere der, de hadde blitt stemt ut og var litt bitre fordi Britt Carin var igjen, og jeg skjønner jo det. Men jeg synes ikke man må være speider for å vinne. Man kan ha mange andre gode kvaliteter og komme langt i "Robinson". Og det synes jeg Britt Carin viste at hun hadde, sier hun.

Se finalen av "Robinson Ekspedisjonen" søndag 14. desember kl. 20.00!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Hun stjal mascaraen min!