Wayne og Coleen Rooney fikk sitt fjerde barn:

Det skandaleombruste paret ble foreldre for fjerde gang

Kona til fotballstjernen avslørte nyheten på Twitter.

FIREBARNSFORELDRE: Coleen og Wayne Rooney kan juble over å ha fått et nytt tilskudd til familien. Foto: NTB Scanpix
FIREBARNSFORELDRE: Coleen og Wayne Rooney kan juble over å ha fått et nytt tilskudd til familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den verdenskjente fotballspilleren Wayne Rooney (32) og kona Coleen Rooney (31), kunne nylig ønske et nytt tilskudd til familien velkommen.

Babynyheten ble annonsert på Coleens Twitter-konto torsdag morgen, hvor hun også avslørte navnet og kjønnet på den nyfødte babyen.

«Så glad for å ønske vår lille nyfødte sønn Cass Mac Rooney velkommen til verden.»

I innlegget avslører den nybakte moren også at sønnen veide 3,9 kilo da han ble født.

Det var i august at de nybakte foreldrene annonserte at de ventet et fjerde barn. Den gledelige nyheten delte Coleen med følgerne sine på Facebook.

Duoen har tre sønner fra før av, Kai Wayne (8), Klay Antonhy (4) og Kit Joseph (2).

Wayne spiller for tiden for Everton, og den engelske fotballklubben var tidlig ute med å gratulere de nybakte foreldrene på Twitter.

«Gratulerer så mye til Wayne, Coolen og familien, en ny blå er født.»

Saken fortsetter nedenfor.

Merry Christmas everyone. Have a great day 🎅🏼🎄🎉

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney) on

Turbulent forhold

Desverre har ikke alt vært en dans på roser for de to nybakte foreldrene.

I september ble det nemlig kjent at fotballspilleren hadde blitt arrestert for fyllekjøring etter en fuktig kveld på byen.

Det bekreftet Cheshire-politiet i en pressemelding.

Waynes kone Coleen var gravid på den tiden og befant seg på ferie i Spania da hun fikk høre om fyllekjøringen.

Coleen ble rasende, og ryktene om en mulig skilsmisse florerte lenge i mediene.

Det var først i slutten av november at hun valgte å bryte tausheten om dramaet. Det gjorde hun i et innlegg på Facebook-profilen sin.

I innlegget avslørte hun at duoen hadde tilbrakt tid hver for seg, og at hun absolutt ikke hadde glemt hva som hadde skjedd. Hun sa likevel at paret hadde det så bra som de kunne på dette tidspunktet.

«Noen har syntes veldig synd på meg, men vær så snill og ikke gjør det. Jeg setter pris på at dere bryr dere, men jeg er en sterk person. Jeg synes ikke synd på meg selv. Noen synes sikkert at jeg er dum fordi jeg fortsatt står i ekteskapet mitt. Jeg er ikke dum. Jeg kjenner meg selv best, og dette er noe jeg vil prøve å jobbe med», skrev hun, og fortsatte:

«Jeg elsker Wayne, det gjør jeg. Hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg ikke forsøkt å få det til å fungere. Jeg vet at jeg kan få det fint alene, med bare meg og barna, men jeg vil ikke leve sånn. Jeg vil prøve å fortsette ekteskapet vårt og leve som en familie».

Saken fortsetter nedenfor.

Wayne Rooney filmes på stranden i forkant av ny sesong med Manchester United, i forbindelse med at det har kommet frem at han venter sitt tredje barn. Video licensed from Splash News Vis mer

Tok bladet fra munnen

Waynet på sin side åpnet opp om fyllekjøringen i et tidligere intervju med Talksport.

- Jeg skjønte med en gang at jeg hadde gjort en idiotisk feil og måtte ta konsekvensene av det, forklarte han og la til at han «har sviktet barna».

TI ÅR: I år er det ti år siden Wayne og Coleen ble smidd i hymens lenker. Dette bildet er fra 2008. Foto: Pa Photos
TI ÅR: I år er det ti år siden Wayne og Coleen ble smidd i hymens lenker. Dette bildet er fra 2008. Foto: Pa Photos Vis mer

I intervjuet påpekte Rooney at han prøver å lære av feilene sine.

Fyllekjøringen til den berømte fotballspilleren fikk tydelige konsekvenser og gjorde at han ble fratatt førerkortet i to år og dømt til 120 timers samfunnstjeneste.

Det var tydelig at spesielt samfunnstjenesten var en oppsiktsvekker for Wayne.

- Jeg har virkelig hatt glede av å gjøre dette. Jeg har jobbet med voksne som har lærevansker. Det skjer i et hagesenter. Helt ærlig så liker jeg det. Det er et sted jeg vil holde kontakten med også når samfunnstjenesten er over.

Var utro mens kona var gravid

I 2010 slo det også ned som en bombe i britiske medier, da det ble kjent at Wayne angivelig hadde hatt en affære med en 21 år gammel prostituert, samtidig som kona Coleen var gravid med sønnen Kai.

Det var Jennifer Thompson som hevdet at hun hadde hatt sex med fotballstjernen hele syv ganger i løpet av en periode på fire måneder, og at forholdet ikke tok slutt før Kai ble født.

21-åringen fortalte om forholdet til både Sunday Mirror og News of the World.

- Det virket ikke som han brydde seg om hva han gjorde mot kona. Jeg tror han innbiller seg at han er uovervinnelig og urørlig. Som kvinne ville jeg ikke likt om noen gjorde sånt mot meg - spesielt om jeg var gravid, sa Jennifer til News of the World.

KJEMPER HARDT: Superparet Wayne og Coleen Rooney fikk mye oppmerksomhet i pressen etter utroskandalen rundt den engelske fotballstjernen. Her sammen med sønnen Kai. Foto: All Over Press
KJEMPER HARDT: Superparet Wayne og Coleen Rooney fikk mye oppmerksomhet i pressen etter utroskandalen rundt den engelske fotballstjernen. Her sammen med sønnen Kai. Foto: All Over Press Vis mer

Ifølge Sunday Mirror fortalte Rooney en kamerat at han fryktet at ekteskapet skulle bli ødelagt, og at han ikke trodde at Coleen kom til å ville tilgi ham.

Nyheten om det angivelige utroskapet rystet fotball-England, og Coleen skal ha blitt helt knust da hun fikk beskjed om sex-skandalen.

LES OGSÅ: Hemmelig kjærlighetsferie skal redde ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer