- Det skal bli deilig

Anne Rimmen gleder seg til å få fokus bort fra kjolene i MGP til jobben i NRK Sporten.

VM-KLAR: De kommende ukene blir det bare vintersport på tapetet for Anne Rimmen. Foto: Foto: Per Ervland, Seher.no
VM-KLAR: De kommende ukene blir det bare vintersport på tapetet for Anne Rimmen. Foto: Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: De siste ukene har det vært mye fokus på Melodi Grand Prix-programleder Anne Rimmens (29) kjolevalg og utseende, og nå innrømmer 29-åringen at det skal bli godt med et avbrekk. Sammen med kollega Ingerid Stenvold skal Rimmen nemlig lede time etter time med VM-stoff på NRK.

Da Seher.no torsdag møtte Rimmen i i forbindelse med NRK Sportens pressetreff i forkant av VM, fortalte hun at det skal bli deilig å gå med mer hverdagslige klær i Sporten.

- Det blir deilig, og ikke minst deilig å ikke bare få oppmerksomhet for sånne ting. Nå gleder jeg meg veldig til å fokusere på jobben min, sier hun.


Under VM-sendingene er det nemlig ikke så mye fokus på klesvalgene til TV-profilene.

- Slik det er i alle TV-sendinger, er det et samarbeid med en kostymeavdelig. Jeg legger ikke så stor vekt på det, og har ikke lyst at det skal bli fokus på det. Det blir fint å få fokus på sendingene våre og det store mesterskapet som kommer.


Og selv om hun er ferdig med Melodi Grand Prix for denne gang, er hun naturligvis spent på hvordan det går med Stella Mwangi i Eurovision i mai.

- Sangen til Stella er en gladlåt som man kan synge og danse med til, noe som fenger mange. I tillegg har hun et utrolig sprudlende vesen, som jeg tror er vel så viktig i en sånn sammenheng. Hun er like blid ellers som hun er på scenen, og jeg tror folk ser at hun virkelig elsker å stå på den scenen.

Men på spørsmål om hva som ville vært størst av at Petter Northug tar gull på femmila under VM, eller at Norge går av med seier i Eurovision, blir programlederen usikker.

- Oioi, det tror jeg ikke går an å sammenligne! Begge deler vil være kjempestort og veldig gøy, men det er to helt forskjellige ting! ler hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg besvimte da Ailo kysset meg