Jahn Teigen er død:

Det siste intervjuet: - Jeg angrer ikke på noe

Tirsdag formiddag kom den triste nyheten om at Jahn Teigen var gått bort, 70 år gammel. For fem måneder siden ga han sitt siste intervju - til Se og Hør.

DØD: Tirsdag formiddag kom nyheten om at Jahn Teigen hadde gått bort. Her kan du lese hans siste intervju - med Se og Hør. Foto: NTB Scanpix
DØD: Tirsdag formiddag kom nyheten om at Jahn Teigen hadde gått bort. Her kan du lese hans siste intervju - med Se og Hør. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette intervjuet ble trykket høsten 2019.

Hele Norges Jahn Teigen fyller 70 år fredag denne uken. Med egen musikal og flere hyllestkonserter feires den folkekjære artisten, som treffer folk i alle generasjoner her hjemme. Men hovedpersonen selv tar det hele med stor fatning hjemme på gården i Skåne.

– Jeg har alltid hatt et avslappet forhold til alder. Men det er klart, 70 år høres mye ut. Da jeg var liten gutt, var 70-åringer skikkelig gamle. De gikk med hatt. Så jeg klarer ikke helt å ta inn over meg at jeg selv har nådd den alderen nå. 70 år? Jeg? Nei, det er han Teigen jeg leser om i avisene, det, sier Jahn til Se og Hør.

Han tar imot Se og Hør på den vakre Klockaregården i Ingelstorp, en kort kjøretur utenfor Ystad, lengst sør i Sverige. Hit flyttet han i 2006 for å få fred og ro etter et langt liv i rampelyset. Teigen gir sjelden intervjuer, og det er lenge siden han var på besøk i hjemlandet. I stedet holder han seg for seg selv, bruker tiden på å puste ut og redigere sitt innholdsrike liv.

Logg inn og les hele saken - gratis

For å lese denne saken må du være logget inn med en aID-bruker.

aID benyttes bl.a. på Se og Hør eksklusive saker, Dagbladet Pluss og på aMedias nettaviser. Hvis du ikke har en aID-bruker, kan du registrere deg her. Det er helt gratis.