Jahn Teigen er død:

Det siste intervjuet: - Jeg angrer ikke på noe

Tirsdag formiddag kom den triste nyheten om at Jahn Teigen var gått bort, 70 år gammel. For fem måneder siden ga han sitt siste intervju - til Se og Hør.

DØD: Tirsdag formiddag kom nyheten om at Jahn Teigen hadde gått bort. Her kan du lese hans siste intervju - med Se og Hør. Foto: NTB Scanpix
DØD: Tirsdag formiddag kom nyheten om at Jahn Teigen hadde gått bort. Her kan du lese hans siste intervju - med Se og Hør. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette intervjuet ble trykket høsten 2019.

Hele Norges Jahn Teigen fyller 70 år fredag denne uken. Med egen musikal og flere hyllestkonserter feires den folkekjære artisten, som treffer folk i alle generasjoner her hjemme. Men hovedpersonen selv tar det hele med stor fatning hjemme på gården i Skåne.

– Jeg har alltid hatt et avslappet forhold til alder. Men det er klart, 70 år høres mye ut. Da jeg var liten gutt, var 70-åringer skikkelig gamle. De gikk med hatt. Så jeg klarer ikke helt å ta inn over meg at jeg selv har nådd den alderen nå. 70 år? Jeg? Nei, det er han Teigen jeg leser om i avisene, det, sier Jahn til Se og Hør.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer