- Det siste året har vært et sant mareritt

Hans-Erik Dyvik Husby åpner seg om det vonde ekteskapsbruddet og om jakten på kjærligheten.

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Hans-Erik Dyvik Husby og Gro Skaustein giftet seg i august 2009. Sammen har de en datter på 5 1/2.
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Hans-Erik Dyvik Husby og Gro Skaustein giftet seg i august 2009. Sammen har de en datter på 5 1/2. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober i fjor kom nyheten om at Hans-Erik Dyvik Husby (43) og kona Gro Skaustein (34) hadde gått fra hverandre etter fem år som ektepar.

- Vi kan bekrefte at det er slutt mellom oss, og at vi skilles som venner. Utover dette har vi ingen kommentar, sa paret den gang.

Nå åpner Husby, også kjent som Turboneger-vokalisten Hank von Helvete, seg om bruddet.

Mandag fylte artisten 43 år, og det er i et innlegg på sin egen blogg at han tar et tilbakeblikk på livet sitt.

«Dette siste året som gikk fra min forrige fødselsdag til i dag, har vært et sant mareritt. Samlivsbrudd, separasjon og skilsmisse. En familie til gikk i stykker. Med alt det det medfører av sorg, sinne, fortvilelse, galgenhumor og forvirring», skriver han.

Saken fortsetter under bildet.

FRONTFIGUR: Her står Hans Erik, aka Hank von Helvete, på scenen under Buktafestivalen i Tromsø sommeren 2007 med Turboneger. Foto: NTB Scanpix
FRONTFIGUR: Her står Hans Erik, aka Hank von Helvete, på scenen under Buktafestivalen i Tromsø sommeren 2007 med Turboneger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har ikke gitt opp kjærligheten

Han forteller videre at han fikk juling av den universelle kraften og rare tingen som kalles kjærlighet.

«Sannheten om kjærligheten er at det er en veldig farlig kraft. Den har trolig drept flere mennesker enn alle kriger sammenlagt. Jeg har reflektert mye over dette. Særlig som en skadeskutt mann midt i livet, som så det rakne rundt meg».

Husby, som har tre havarerte ekteskap bak seg, skriver at hjerte hans blør, men at det ikke bare handler om kjærlighetssorg, også om nederlag, såret stolthet og selvbebreidelser.

Likevel har han ikke gitt opp håpet om å finne den rette kvinnen.

Bursdagsbarnet avslører at han har prøvd Tinder og andre apper for å møte damer, men at han fremdeles leter.

«Jeg har ikke mistet trua på kjærligheten. Den finnes der ute. Det vet jeg. Og nå er det faktisk slik at jeg ser lysere på fremtiden enn på lenge», skriver han optimistisk.

Les hele innlegget her.

LES OGSÅ: «Voe» er singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer