«Maskorama»:

- Det sier jeg beklager for

Vinneren er kåret, og alle maskene har falt. Snømonsteret er årets «Maskorama»-vinner. Bak skjulte Didrik Solli-Tangen seg.

SMART: Didrik Solli-Tangen vant Maskorama. Her avslører han hvordan han har lurt mange underveis i programmet. Video: Morken/Helseth. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

X MEETING POINT (Se og Hør): 6. november startet eventyret de fleste nordmenn hadde ventet et helt år på. Andre sesong av «Maskorama» hadde nemlig premiere, og millioner av nordmenn har de siste ukene kastet seg inn i den ville gjetteleken.

Én etter én har maskene falt, og lørdag kveld ble de siste tre deltakerne avslørt.

Duell

Halvveis ut i programmet ble det kjent at artist Ingeborg Walther gjemte seg bak Bamsen.

Dermed sto Dragen og Snømonsteret igjen i kampen om å stikke av med seieren. Etter at stemmene var talt opp, var det Snømonsteret som sto igjen som årets største luring - og vant dermed «Maskorama».

Snømonsteret har imponert mange med sine prestasjoner gjennom sesongen, og flere har trodd at en profesjonell artist skjuler seg bak maska.

Det har vært mange spekulasjoner om at artist Didrik Solli-Tangen skjulte seg bak maska. Spekulasjonene viste seg å stemme.

Dragen tok dermed 2. plassen. 56 prosent av seerne som har deltatt i gjettekonkurransen på NRKs nettsider gjettet at Victor Sotberg skjulte seg bak maska. Det viste seg å stemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer