- Det ser veldig tungt ut...

Programleder Hallgeir Kvadsheim ler av Valens kuppelhue-parodi.

STORT HODE: Jeg fikk tre kilo lateks plassert på hodet, det var rimelig tungt, sier Kristian Valen om sin parodi på Luksusfellens Hallgeir Kvadsheim. Foto: TVNorge
STORT HODE: Jeg fikk tre kilo lateks plassert på hodet, det var rimelig tungt, sier Kristian Valen om sin parodi på Luksusfellens Hallgeir Kvadsheim. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Mange har ledd av Valens frokost-TV denne høsten, og Luksusfellens økonomiekspert Hallgeir Kvadsheim (39) ler så det runger når han blir parodiert av den kjente komikeren.

- Jeg ser ut som jeg er gravd frem fra kjelleren, og hodet med tre kilo lateks ser veldig tungt ut, men det er veldig luftig her oppe, spøker Hallgeir Kvadsheim til Seher.no

Endte hos kiropraktor
For å fremstå som Kvadsheim måtte Valens sminkører montere et massivt ekstralag med lateks på hodet til den norske komikeren.

- Jeg endte hos kiropraktor. Det gjorde så vondt i nakken at jeg måtte legge meg ned mellom innspillingene. Sminkørene måtte holde opp hodet mitt mens jeg spiste, sa Valen, som innrømmer at det var en vond opplevelse, til Her og Nå.

Kondolerer
Kvadsheim har fått mange henvendelser om parodien og sier at han er Valen-fan.

- Kondolerer Kristian! Jeg synes det er leit at han endte hos kiropraktor på grunn av det tunge kuppelhue, men jeg skal si deg at det tar årevis med hard trening for å bære det, sier han.

Kvadsheim kjenner til Valen fra lokalradio i Stavanger-traktene og sier at han er beæret over hans parodi.

- Jeg har ledd mye av ham, og jeg synes det tøft. Det er rett og slett smigrende at en så dyktig
komiker parodierer meg.

 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jeg er fortsatt singel