Verst kledd på Emmy Awards 2017:

- Det ser ut som om hun har snublet inn ved en feil

Ikke alle stjernene kunne glede seg over skryt for Emmy-antrekkene sine.

FÅR SLAKT: Amanda Crew, Heidi Klum og Ryan Michelle Bathe er blant stjernene som ikke traff blink på årets Emmy Awards. Foto: NTB scanpix
FÅR SLAKT: Amanda Crew, Heidi Klum og Ryan Michelle Bathe er blant stjernene som ikke traff blink på årets Emmy Awards. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Natt til mandag norsk tid hadde Hollywood-stjernene staset seg opp til den årlige Emmy-utdelingen, som gikk av stabelen med både humor og overraskelser i Los Angeles.

Kjendisene poserte for de oppmøtte fotografene i festantrekkene sine, men ikke alle var like heldige med klesvalgene sine.

«Modern Family»-stjernen Ariel Winter (19) hadde valgt å vise bein fremfor kløft for anledningen, men hun får slakt for Zuhair Murad-kjolen sin i flere medier, deriblant hos USA Today, L.A. Times og Daily Mail.

Moteekspert og Vixen-redaktør Ida Elise Einarsdóttir slutter seg til kritikken:

- Jeg tror vi trygt kan si at Ariel Winter tok jumboplass denne gangen. Det blir bare litt for mye av det gode. Veldig «Keeping Up With the Kardashians», og ikke på den gode måten. Et forsøk på en slags hyllest til Angelina Jolies omdiskuterte splitt, kanskje? Men det er ikke i nærheten, sier hun til Seoghør.no.

IKKE HELT HELDIG: Ariel Winter må tåle mye kritikk for rød løper-antrellet sitt. Foto: NTB scanpix
IKKE HELT HELDIG: Ariel Winter må tåle mye kritikk for rød løper-antrellet sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ser ut som hun har gått feil

Heidi Klum (44) er en av verdens mest berømte supermodeller, men det betyr ikke at hun nødvendigvis regjerer på den røde løperen.

«Project Runway»-programlederen stilte i en rød kjole fra den norske designeren Peter Dundas, som inntil nylig var kreativ direktør hos det italienske motehuset Roberto Cavalli.

Pressen er imidlertid ikke nådige i sin omtale av Klums Emmy-antrekk, og USA Today mener at hun har bommet totalt:

- Med oversize-øreringer, armbånd langt oppover armene og en bohemsk kjole fra Peter Dundas, så Klum ut som om hun gikk seg bort på vei til en musikkfestival og bare snublet inn på Emmy-løperen.

Saken fortsetter under bildet.

FOR MYE: Supermodell Heidi Klum stylet sin røde Peter Dundas-kjole helt feil. Foto: NTB scanpix
FOR MYE: Supermodell Heidi Klum stylet sin røde Peter Dundas-kjole helt feil. Foto: NTB scanpix Vis mer

Moteekspert Ida Elise Einarsdóttir trekker også frem supermodellen som en av kveldens verst kledde.

- Heller ikke Heidi Klum imponerte denne gangen. Dette er et bevis på at tilbehøret faktisk kan «make or break» et antrekk. For kjolen er fin, den, men overskygges av det massive tilbehøret i tre som dessverre blir fokuspunktet, sier hun til Seoghør.no.

Live-published photos and videos via Shootitlive

- Daff kopi av Kim K

En stjerne som derimot ofte får skryt for det hun ifører seg på rød løper, er den Oscar-vinnende skuespilleren Reese Witherspoon (41). Søndag kveld traff hun imidlertid ikke midt i mote-blinken.

USA Today mener at «Lovlig blond»-favoritten skilte seg for lite ut på Emmy-utdelingen i antrekket sitt fra Stella McCartney, og påstår at det ser ut som om hun «hadde glemt buksene sine».

Einarsdóttir trekker en parallell til Witerspoons rollefigur i nettopp «Lovlig blond»-filmene i sin omtale av den blazer-inspirerte kjolen:

- Også Reese Witherspoon bommer, i et antrekk som er mer Elle Woods enn noe annet. Med det rette håret blir hun en slags daff kopi av Kim Kardashian, mener moteeksperten.

Saken fortsetter under bildet.

KJEDELIG: Reese Witherspoon skilte seg ikke ut i positiv forstand på Emmy-løperen. Foto: NTB scanpix
KJEDELIG: Reese Witherspoon skilte seg ikke ut i positiv forstand på Emmy-løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Også en rekke andre stjerner får kritikk for rød løper-valgene sine. «Silicon Valley»-skuespiller Amanda Crew (31) er blant dem som får hard medfart, for sin glitrende og gjennomskinnelige kjole fra Michael Cinco.

Hun er på «verst kledde»-listen til både Daily Mail og Entertainment Weekly, og sistnevnte nettsted mener at kjolen rett og slett overlot altfor lite til fantasien.

Flere medier trekker også fram den syregrønne kjolen til «Blade Runner 2049»-aktuelle Mackenzie Davis (30) som en motekrise. Antrekket ble heller ikke stort bedre av de rosa pumpsene hun stylet den skrikende kjolen med.

Se flere av de mindre vellykkede Emmy-antrekkene nedenfor!

GLITRET: Amanda Crew fikk ikke bare positiv oppmerksomhet for sitt rød løper-antrekk. Foto: NTB scanpix
GLITRET: Amanda Crew fikk ikke bare positiv oppmerksomhet for sitt rød løper-antrekk. Foto: NTB scanpix Vis mer
SKILTE SEG UT: Mackenzie Davis i et syregrønt og rosa antrekk. Foto: NTB scanpix
SKILTE SEG UT: Mackenzie Davis i et syregrønt og rosa antrekk. Foto: NTB scanpix Vis mer
BOMMET: L.A. Times er langt ifra begeistret for kjolen til Debra Messing. Foto: NTB scanpix
BOMMET: L.A. Times er langt ifra begeistret for kjolen til Debra Messing. Foto: NTB scanpix Vis mer
IKKE HELT RIKTIG: «Modern Family»-stjernen Sarah Hyland traff heller ikke blink på Emmy-løperen, ifølge flere medier. Foto: NTB scanpix
IKKE HELT RIKTIG: «Modern Family»-stjernen Sarah Hyland traff heller ikke blink på Emmy-løperen, ifølge flere medier. Foto: NTB scanpix Vis mer
GØYAL: L.A. Times mener at Mandy Moore lignet mest på en støvkost på Emmy-løperen. Foto: NTB scanpix
GØYAL: L.A. Times mener at Mandy Moore lignet mest på en støvkost på Emmy-løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer
FLAMENCO: Daily Mail mener at Ryan Michelle Bathe
burde ha valgt et annet antrekk. Foto: NTB scanpix
FLAMENCO: Daily Mail mener at Ryan Michelle Bathe burde ha valgt et annet antrekk. Foto: NTB scanpix Vis mer
MERKELIG: «13 Reasons Why»-stjernen Ajiona Alexus får slakt av Daily Mail for dette spesielle antrekket. Foto: NTB scanpix
MERKELIG: «13 Reasons Why»-stjernen Ajiona Alexus får slakt av Daily Mail for dette spesielle antrekket. Foto: NTB scanpix Vis mer
DÅRLIG PASSFORM: Flere medier er enige om at «Saturday Night Live»-stjernen Vanessa Bayer burde valgt en annen kjole enn denne fra Zac Posen. Foto: NTB scanpix
DÅRLIG PASSFORM: Flere medier er enige om at «Saturday Night Live»-stjernen Vanessa Bayer burde valgt en annen kjole enn denne fra Zac Posen. Foto: NTB scanpix Vis mer
FOR YNDIG: «Fargo»-skuespiller Carrie Coons antrekk var for ungepikeaktig og sukkersøtt, ifølge flere medier. Foto: NTB scanpix
FOR YNDIG: «Fargo»-skuespiller Carrie Coons antrekk var for ungepikeaktig og sukkersøtt, ifølge flere medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Snek seg inn på Emmy for å støtte sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer