- Det ser ut som om hun har lagt på seg 15 kilo

Kostholdseksperter bekymret over dietten til popstjernen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Den normalt så veltrente sangeren har plutselig lagt på seg rundt 15 kilo. Derfor er venner og eksperter bekymret for at hennes «alkohol-diett» har slått feil.

Når «Bad Romance»-sangeren gikk på scenen under en konsert i Amsterdam, var det klart at det var en større utgave av Lady Gaga fansen fikk se.

- Det ser ut som om Gaga har lagt på seg minimum 15 kilo, sier kostholdsekspert Majud Ali til RadarOnline.com.

Den utagerende popstjerne har alltid vært åpen rundt hennes ville liv, og skal en gang ha uttalt at hun går på "fylledietten" og lever livet sitt slik hun ønsker.

- Jeg liker å drikke whiskey når jeg jobber, sa Gaga til radiokanalen Siruis FM, og innrømmet at hun ofte trener når hun er fyllesyk.

Superstjernen lanserte nylig sin nye parfyme for fulle hus i New York, og har også sjokkert fansen med en ny tatovering.

Se video av en litt støre Gaga øvert i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Her røyker hun hasj på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer