SAMMENLIGNER: Stian Blipp og Katarina Flatland sammenliger gifteringene. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SAMMENLIGNER: Stian Blipp og Katarina Flatland sammenliger gifteringene. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Stian Blipp og Katarina Flatland:

- Det ser ut som jeg har vært gift i 30 år

Stian Blipp benyttet anledningen til å sammenligne giftering med Katarina Flatland.

Publisert

Sommeren er høytid for bryllup, og blant andre Stian Blipp (28) og Katarina Flatland (29) er noen av dem som giftet seg i år - med sine respektive partnere.

Stian fikk sin Jamina Iversen (30) den 19. mai, mens Katarina giftet seg med sin utkårede, Harald Dobloug (29), 30. juni.

Se og Hør møtte begge de nygifte under kjendiskampen på Norway Cup, og Stian kunne ikke la være med å sammenligne gifteringen sin med Katarina sin.

Overfor Se og Hør uttrykket nemlig den kommende «Senkveld»-programlederen at han syntes gifteringen var blitt svært slitt på drøye to måneder.

- Det ser ut som jeg har vært gift i 30 år, sa han og lurte på om Katarina sin ring var like slitt.

Saken fortsetter nedenfor.

NORWAY CUP: Fanny tar tempen på Norway Cup og sjekker hva spillerne egentlig innehar av fotball-kunnskaper. Da rødmer den ene etter den andre, men Stian Blipp, han lot seg ikke lure. Reporter: Fanny Odden / Video: Malene Storrusten Vis mer

Låne bort kjolen

Katarina har i etterkant av bryllupet delt en rekke bilder fra den store dagen med følgerne sine. Overfor Se og Hør har hun tidligere uttalt at hun stortrives med å være gift, og beskrev det hele som «helt fantastisk».

I etterkant av bryllupet er det den spektakulære brudekjolen som har fått mye oppmerksomhet. Men å velge den perfekte brudekjolen skulle vise seg å ikke være bare bare.

Selv synes Katarina det er leit at brudekjolen kun brukes én gang, og har derfor vært innom tanken på å la andre gifte seg i sin.

- Det er en kjole jeg er ekstremt glad i og som betyr mye for meg. Det er jo på en måte synd at man bare bruker den én dag. Jeg tenker at andre skal få mulighet til å gifte seg i min kjole. Så vi får se, sa hun til Se og Hør.

Gift i 4 uker og 1 dag ❤️ Alltid noe å feire med deg Herr Dobloug ❤️

A post shared by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

Delte bryllupsdag

Stian på sin side delte bryllupsdagen med et svært offentlig par da han fikk sin Jamina.

De to turtelduene delte nemlig dagen med prins Harry (33) og hertuginne Meghan (36).

Begivenheten fant sted ved domkirkeruinene på Hamar, og i likhet med brudeparet i Windsor i England, fikk Stian og Jamina strålende sol på bryllupsdagen sin.

Bruden var vakker i en original blondekjole, og bar en fargerik brudebukett på vei inn til vielsen. Det var liten tvil om at Stian ble rørt da han fikk se sin kjære, og han tok tilsynelatende til tårene svært tidlig.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

I bryllupet til prins Harry og Meghan Markle kastet en rekke store stjerner glans over det hele.

Flere norske kjendiser hadde på sin side tatt turen til Hamar for å se Stian Blipp og Jamina Iversen bli rette ektefolk.

Blant disse var Atle Pettersen og forloveden Cathrine Eide, Alexandra Joner og kjæresten Runar Vatne, samt programleder Solveig Kloppen. Emil Hegle Svendsen og forloveden Samantha Skogrand var også selvskrevne gjester.

- Det var helt, helt fantastisk nydelig! sa Solveig Kloppen, som kom med ektemannen Kjartan Brügger Bjånesøy, til Se og Hør etter vielsen.

Venter barn

Til tross for at bruden strålte nedover kirkegulvet i sin vakre brudekjole, var det imidlertid ikke det som tok oppmerksomheten til gjestene.

To dager etter vielsen røper det nygifte paret, i hver sine Instagram-innlegg, at de venter sitt første barn.

«I helgen feiret vi at det var oss to for alltid. Nå kan vi meddele at det faktisk er VI 3 for alltid. Rett før jul så kommer det en liten mini-blipp … eller en Jamini. 2018. For et utrolig år på alle måter. Gleder meg som en hund til å bli daddy», skrev Stian Blipp til sitt innlegg.

LES OGSÅ: Giftet seg to ganger i løpet av en uke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer