- Det ser ut som fjeset hennes smelter

Forsøket på å holde seg ung med kirurgisk hjelp skal ha fått dramatiske konsekvenser for Hollywood-stjernen Lara Flynn Boyle.

AVHENGIG AV PLASTISK KIRURGI: Flere eksperter frykter at skuespilleren Lara Flynn Boyle har fått varige skader i ansiktet på grunn av at hun har tatt for mange plastiske operasjoner. Foto: Stella Pictures
AVHENGIG AV PLASTISK KIRURGI: Flere eksperter frykter at skuespilleren Lara Flynn Boyle har fått varige skader i ansiktet på grunn av at hun har tatt for mange plastiske operasjoner. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Lara Flynn Boyle ble stjerne over natten da hun i 1990 spilte rollen som Donna Hayward i TV-serien «Twin Peaks» - kun 20 år gammel.

Men de siste årene har Lara vært mest kjent sitt rykte som en av Hollywoods ivrigste pasienter hos forskjellige plastiske kirurger i sitt forsøk på å holde seg så ung som mulig.

Det har fått flere medisinske eksperter bedt 42-åringen om å stoppe med inngrepene, av frykt for at hun er i ferd med å ødelegge kroppen sin.

Nå hevder nettsiden Radaronline.com at Lara ser ut til å ha lyttet til rådene, men nye bilder av stjernen får mange eksperter til å frykte at livsstilsendringen kommer for sent.

Da Lara Flynn Boyle lørdag ble observert på vei til et alkoholutsalg i Los Angeles lørdag, var hun knapt til å kjenne igjen.

- Det ser ut som om fjeset hennes er i ferd med å smelte, sier den plastiske kirurgen Anthony Youn til Radaronline.com.

Kirurgen sier Flynn Boyle - som tidligere har vært sammen med skuespilleren Jack Nicholson i flere år -kan ha fått varige skader etter sine operasjoner.

- Enten har hun lagt seg under kniven for å prøve å rette på tidligere feilgrep, eller så har hun brukt opp stoffet hun har lagt inn for gjøre huden stram, slik at hun har fått slappe kinn.

Lara Flynn Boyle har foreløpig ikke kommentert operasjonsryktene.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Avslører stjernenes hemmeligheter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer