- Det ser ut som en hårete bleie

Miley Cyrus slaktes for sitt dristige antrekk.

HÅRETE TRUSE: "Hannah Montana"-stjernen er ikke redd for å skille seg ut. Hun var kledd i strikket shorts i hårete ull. Flere mener det ligner på en bleie. Antrekket ble ikke mindre oppsiktsvekkende av at hun kombinerte med magetopp og lårhøye boots Foto: All Over Press
HÅRETE TRUSE: "Hannah Montana"-stjernen er ikke redd for å skille seg ut. Hun var kledd i strikket shorts i hårete ull. Flere mener det ligner på en bleie. Antrekket ble ikke mindre oppsiktsvekkende av at hun kombinerte med magetopp og lårhøye boots Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Hannah Montana»-stjernen Miley Cyrus (20) har for lengst lagt det sukkersøte imaget på hylla. Etter at hun klippet håret kort er hun blitt stadig mer vågal i klesveien.

Onsdag troppet Miley opp på TV-innspilling i New York i magetopp og hvit truse strikket av angora-ull! De hårhøye støvlettene så ut til å være inspirert av Julia Roberts i «Pretty Woman».

Det spesielle antrekket ble tatt godt imot av kjendisbloggeren Perez Hilton, men leserne hans er ikke enige. Flere mener Miley ligner en prostituert.

- Det ser ut som hun har på seg en hårete bleie! skriver en kommentator.

- En blind mann kunne kledd seg bedre enn dette, fastslår en kritisk leser.

Den siste tiden har vært tøff for Miley. For to uker siden kom nyheten om at foreldrene hennes skal skilles etter 19 år. I tillegg har hun et svært turbulent forhold til forloveden Liam Hemsworth (23), der det har vært spekulasjoner om utroskap og brudd.

Men det virker som verken problemer i privatlivet eller kleskritikken går inn på Miley. På Twitter postet hun bilde av det vågale antrekket sammen med kommentaren «Jeg elsker New York». Det samme budskapet prydet magetoppen hennes.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer