SATSER PÅ SEIER: Finn Olav Odde var blant de mest profilerte deltakerne i «Farmen» på TV2 høsten 2014. I hjemkommunen Ørland er han Senterpartiets ordførerkandidat før neste kommunevalg.  Foto: Tor Lindseth
SATSER PÅ SEIER: Finn Olav Odde var blant de mest profilerte deltakerne i «Farmen» på TV2 høsten 2014. I hjemkommunen Ørland er han Senterpartiets ordførerkandidat før neste kommunevalg. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Det ser ut som de vil ha meg som ordfører

«Farmen»-Finn Olav ble snytt for seieren i realitykonkurransen, men satser alt på å vinne kommunevalget.

Publisert

SEOGHØR.NO: I fjorårets sesong av realitykonkurransen «Farmen» på TV2, var Finn Olav Odde (56) blant dem som gjorde seg mest bemerket.

Han og «Farmen»-motstanderen Olav Harald Ulstein havnet i offentlig munnhuggeri med hverandre etter at Olav kalte Finn Olav en «ynkelig og motbydelig mann», og de to skapte stadig hissige overskrifter i pressen.

I dag har 56-åringen fra Ørland i Sør-Trøndelag lagt «Farmen»-striden bak seg, forteller han til Dagbladet. Etter å ha blitt snytt for seieren i programmet, satser Finn Olav på å bli ordfører i hjemkommunen.

Finn Olav, som for øvrig ble Gullruten-nominert til «årets deltaker» denne uken, er nemlig innstilt som Senterpartiets ordførerkandidat ved neste kommunevalg.

- Jeg er godt likt i bygda og det ser ut som de vil ha meg som ordfører. Nå gjelder det å spille kortene riktig fram mot valget. Jeg må bare fortsette å være den jeg er, og ikke noe annet, forteller den populære «Farmen»-profilen til Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet.

SKVÆRET OPP: På «Farmen»-gården fikk den ampre stemningen mellom Finn Olav Odde og Olav Harald Ulstein (t.h) mye oppmerksomhet. På finalefesten før jul var det derimot ingen sure miner. Foto: Tor Lindseth
SKVÆRET OPP: På «Farmen»-gården fikk den ampre stemningen mellom Finn Olav Odde og Olav Harald Ulstein (t.h) mye oppmerksomhet. På finalefesten før jul var det derimot ingen sure miner. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Var tøft for familien

Senterparti-politikeren opplevde å få skryt fra venner og kjente for måten han taklet «Farmen»-oppholdet på. Han tror ikke «Farmen»-deltakelsen eller bråket rundt vil stikke kjpper i hjulene for ordfører-kandidaturet.

Finn Olav Odde fortalte i høst til Seoghør.no at han er en «positiv person» som ikke syntes synd på seg selv, men at barnebarna hans hadde begynt å gråte da de så bestefaren bli skjelt ut på «Farmen».

TOK TIL MOTMÆLE: Fjorårets «Farmen»-vinner Magnhild Vik, som var i finalen mot Olav Harald Ulstein, mente at Finn Olav overdrev «offerrollen» sin etter «Farmen». - Jeg sendte ham en melding, der jeg oppfordret ham til å komme med litt mer nyansert informasjon, sa hun om Finn Olav til Seoghør.no i november.
TOK TIL MOTMÆLE: Fjorårets «Farmen»-vinner Magnhild Vik, som var i finalen mot Olav Harald Ulstein, mente at Finn Olav overdrev «offerrollen» sin etter «Farmen». - Jeg sendte ham en melding, der jeg oppfordret ham til å komme med litt mer nyansert informasjon, sa hun om Finn Olav til Seoghør.no i november. Vis mer

- Barna mine tør ikke lenger å la barnebarna mine se programmet på direkten på grunn av Olav.

Adine, min datter i Nord-Norge, så episoden sammen med barnebarnet mitt, og veslejenta ble så lei seg at hun begynte å gråte. Hun kunne ikke skjønne at hvorfor Olav sa så mange stygge ting om bestefar, for bestefar er en snill mann, sa Finn Olav til Seoghør.no dengang.

Det var imidlertid ikke bare Olav Harald Ulstein som ordførerkandidaten havnet på kant med på «Farmen»-gården. Også Frank Tore Aniksdal (44) skal ha hatt et horn i siden til Finn Olav.

Nedenfor kan du få et gjensyn med en hissig krangel mellom de to på gården:

I kjølvannet av «Farmen», som Magnhild Vik (42) gikk ut av som vinner, uttalte hun seg kritisk til den rollen hun mente Finn Olav hadde inntatt etter reality-deltakelsen.

- Jeg blir veldig forundret når jeg ser intervjuer med ham og ser at han har inntatt en form for offerrolle. Inne på «Farmen» var han jo ikke sånn! Jeg ventet absolutt ikke at han i ettertid skulle gå ut å fyre seg opp under at dette mobbing, sa den beintøffe Rauma-kvinnen til Seoghør.no i november.

LES OGSÅ: - Jeg la inn silikon for fire måneder siden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer