- Det ser ut som de har glemt å kle på seg

«Plaggene er helt utilgivelige. Du skal ha kropps-selvtillit for å gå ut i disse». Her er dommen over Kanye Wests Adidas-klær.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kanye Wests motedebut for Adidas har fått blandet mottakelse blant motejournalistene etter den kjendisspekkede visningen i New York tidligere denne uken.

På de første radene ved catwalken satt både hans kone Kim Kardashian West, Beyonce, Jay Z, Rihanna, Justin Bieber og P Diddy.

- Jeg synes det var vakkert. Veldig innovativt, sa Beyonce på vei ut.

Hypet opp

Men ikke alle var like imponert over klærne i hudtoner og gjennomsiktige stoffer, som catwalkmodellene og Kim Kardashian hadde ikledd seg. Kona var nemlig kledd opp i Kanyes design fra topp til tå.

I MANNENS PLAGG: Kim Kardashian tok på seg mannens nye antrekk da hun dro på moteshow. Her sammen med datteren North West.  Foto: All Over Press
I MANNENS PLAGG: Kim Kardashian tok på seg mannens nye antrekk da hun dro på moteshow. Her sammen med datteren North West. Foto: All Over Press Vis mer

Daily Mail mener alle som kler seg i plaggene bør ha en ting til felles:

- Plaggene er helt utilgivelige – og kun for de som har kropps-selvtillit, skriver de, og mener klærne er helt fine om du vil se ut som du har glemt å kle på deg.

Vogue på sin side mener kolleksjonen lever opp til hypen på forhånd. Og på showet satt sjefredaktør Anna Wintour på første rad. Wintour satt til og med ved siden av Kim Kardashian som hadde en skrikende North West på fanget.

Uten tre striper

Og Vouge er i sin anmeldelse av kolleksjonen spesielt imponert over at West har fått lov å lage klær uten de tradisjonelle tre stripene til Adidas.

Det har nemlig ingen fått lov til tidligere.

Og West selv manglet heller ikke selvtillit på moteområdet, foran hele moteeliten.

- Jeg er her for å pløye ny mark. Det er en mangel på kreativitet på alle områder. Folk er redde for å skape. Jeg vil at folk skal tenke at «awesome» er mulig, sa han.Og er det en ting han hylles for er at modellene var av begge kjønn, etnisitet og fasonger.

- Det var en mer interessant samling av kropper enn vi normalt ser under et New York-moteshow, skriver Refinary.

STJERNESPEKKET: Anna Wintour (til høyre) satt på første rad sammen med Beyonce (til venstre) og Kim Kardashian West. Foto: All Over Press
STJERNESPEKKET: Anna Wintour (til høyre) satt på første rad sammen med Beyonce (til venstre) og Kim Kardashian West. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Det er ikke Kates babymage som vekker mest oppsikt

Ville du gått i plagget Kim har på seg? (Avsluttet)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer