- Det ser sikkert veldig corny ut

Abid Raja ga alt, da han ble utfordret til å vise frem dansekunstene i «4-stjerners middag». Se video!

SEOGHØR.NO: Venstre-politiker Abid Raja er kjent for å være kjapp i replikken, men når han blir utfordret til danseduell i TVNorge-programmet «4-stjerners middag» viser han at han heller ikke er redd for å gi full gass på gulvet.

I fargerike treningsdresser kjemper Abid og de andre deltagerne, programlederne Stian Barsnes Simonsen og Sarah Natasha Melbye, og tidligere snøbrettkjører Stine Brun Kjeldaas om hvem som kan imponere mest med sine hip-hop kunster.

GA ALT: Abid Raja tar utfordringen fra Stine Brun Kjeldaas, Stian Barsnes Simonsen og Sarah Natasha Melbye i «4-stjerners middag». Foto: TVNorge
GA ALT: Abid Raja tar utfordringen fra Stine Brun Kjeldaas, Stian Barsnes Simonsen og Sarah Natasha Melbye i «4-stjerners middag». Foto: TVNorge Vis mer

Når det blir Abids tur nøler han ikke med spinne rundt på gulvet.

- Jeg tror jeg ga litt for mye. Jeg følte jeg tok litt for mye Møllers tran til frokost. Jeg bestemte meg mentalt for at nå skal jeg legge hemningene mine bort og ikke tenke på at jeg driter meg ut.

- Det ser sikkert skikkelig corny ut, men vi får legge selvhøytideligheten til side og «go with the flow», sier han til kameraene.

En annen som ikke nøler med å ta utfordringen, er Stian Barsnes Simonsen.

PÅ DANSEGULVET: Stian Barsnes Simonsen prøvde seg også på breakdance. Foto: TVNorge
PÅ DANSEGULVET: Stian Barsnes Simonsen prøvde seg også på breakdance. Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg tror det vanskeligste med breakdance er å få det til å se kult ut, sier han. Egentlig er ikke bevegelsene så vanskelige, men det er det å få det til å se kult ut, sier han.

«4-stjerners middag» ser du på TVNorge mandag til torsdag klokken 19.30.

LES OGSÅ: Her sprekker «Pølsa» i raseri

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.