LYKKELIG GIFT: Høsten 2009 giftet Claire Danes seg med skuespilleren Hugh Dancy, og i desember i fjor ble de foreldre for første gang - til en liten gutt. Foto: FAME FLYNET
LYKKELIG GIFT: Høsten 2009 giftet Claire Danes seg med skuespilleren Hugh Dancy, og i desember i fjor ble de foreldre for første gang - til en liten gutt. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Det såret meg veldig

«Homeland»-stjernen Claire Danes holdt på å gi opp skuespillerdrømmen.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Claire Danes (34) fikk sitt gjennombrudd i Hollywood som Angela Chase i den populære TV-serien «My So-Called Life», hvor hun spilte mot kjekkasen Jared Leto (41), på midten av 90-tallet.

Tilbudene stømmet på etter TV-suksessen og Danes spilte deretter inn filmer som «Romeo + Juliet», «Les Misérables» og «Stardust». Men etter at hun vant en Emmy for filmen «Temple Grandin» ble det plutselig helt stille rundt stjernen.

- Å gå to år uten jobb var hardt. Det var dystert og det såret meg veldig, forteller hun i et intervju med Vogue magasin.

Det gikk så langt at Danes vurderte å skifte karriere.

- Det kom til et punkt hvor jeg tenkte: «Jeg er glad i interiørdesign», avslører hun til bladet.

I dag er Danes glad hun ikke ga opp skuespillerdrømmen sin.

Bare noen måneder senere landet hun nemlig rollen som CIA-agenten Carrie Mathison i den prisbelønte TV-serien «Homeland». Og i løpet av de siste årene har hun blant annet vunnet to Golden Globes og en Emmy-award for «Beste kvinnelige hovedrolle» for sin presentasjon i serien.


 
LES OGSÅ: Hollywood kan miste to av sine største stjerner