- Det såret meg veldig

«Homeland»-stjernen Claire Danes holdt på å gi opp skuespillerdrømmen.

LYKKELIG GIFT: Høsten 2009 giftet Claire Danes seg med skuespilleren Hugh Dancy, og i desember i fjor ble de foreldre for første gang - til en liten gutt. Foto: FAME FLYNET
LYKKELIG GIFT: Høsten 2009 giftet Claire Danes seg med skuespilleren Hugh Dancy, og i desember i fjor ble de foreldre for første gang - til en liten gutt. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Claire Danes (34) fikk sitt gjennombrudd i Hollywood som Angela Chase i den populære TV-serien «My So-Called Life», hvor hun spilte mot kjekkasen Jared Leto (41), på midten av 90-tallet.

Tilbudene stømmet på etter TV-suksessen og Danes spilte deretter inn filmer som «Romeo + Juliet», «Les Misérables» og «Stardust». Men etter at hun vant en Emmy for filmen «Temple Grandin» ble det plutselig helt stille rundt stjernen.

- Å gå to år uten jobb var hardt. Det var dystert og det såret meg veldig, forteller hun i et intervju med Vogue magasin.

Det gikk så langt at Danes vurderte å skifte karriere.

- Det kom til et punkt hvor jeg tenkte: «Jeg er glad i interiørdesign», avslører hun til bladet.

I dag er Danes glad hun ikke ga opp skuespillerdrømmen sin.

Bare noen måneder senere landet hun nemlig rollen som CIA-agenten Carrie Mathison i den prisbelønte TV-serien «Homeland». Og i løpet av de siste årene har hun blant annet vunnet to Golden Globes og en Emmy-award for «Beste kvinnelige hovedrolle» for sin presentasjon i serien.


 
LES OGSÅ: Hollywood kan miste to av sine største stjerner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer