Charlie Hunnam og ekteskap:

- Det såret følelsene til kjæresten min

Stjernen angrer på uttalelse om ekteskap.

ANGRER: Skuespiller Charlie Hunnam skapte denne måneden store overskrifter da han uttalte at han var «likegyldig» til ekteskap. Nå angrer han på uttalelsen sin. Her er han og kjæresten Morgana McNelis på ferie sammen i Mexico. Foto: NTB Scanpix
ANGRER: Skuespiller Charlie Hunnam skapte denne måneden store overskrifter da han uttalte at han var «likegyldig» til ekteskap. Nå angrer han på uttalelsen sin. Her er han og kjæresten Morgana McNelis på ferie sammen i Mexico. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske skuespilleren Charlie Hunnam (39) har vært med i en rekke tv-serier og filmer, blant dem den amerikanske tv-serien med navn «Sons of Anarchy» hvor han spilte rollen som Jax Teller.

39-åringen har ikke bare gjort stor suksess når det kommer til karrieren, men også kjærligheten. I 14 år har han vært i et forhold med smykkedesigneren Morgana McNelis (36), men noe frieri kan man se langt etter i alle fall med tanke på stjernens tidligere uttalelser.

Under et intervju tidligere denne måneden skapte skuespilleren store overskrifter da han fortalte at han var «likegyldig» til ekteskap, ifølge Fox News.

- En dum ting å si

Nå har derimot vinden snudd, og i et nytt intervju med TooFab innrømmer 39-åringen at han ikke uttrykte følelsene sine nøyaktig den gangen, og han legger heller ikke skjul på at han angrer på det han har sagt.

I intervjuet innrømmer Hunnam at uttalelsen om ekteskap var en dum ting å si, og legger til at uttalelsen heller ikke falt i god smak hos kjæresten - som ifølge han selv er veldig ivrig på å gifte seg.

- Jeg må si at det såret følelsene til kjæresten min. Jeg angret virkelig på at jeg sa det, fordi jeg faktisk ikke mente det i det hele tatt. Det var ærlig talt bare noen dumme ting jeg sa i øyeblikkets hete, forteller ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer