Nicola Peltz:

- Det sårer følelsene mine

Nå bryter Nicola Peltz tausheten om hvordan ståa egentlig er mellom henne og svigermor Victoria Beckham.

ÅPNER OPP: Kona til Brooklyn Beckham, Nicola Peltz, åpner seg i nytt intervju om svigermora Victoria Beckham. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÅPNER OPP: Kona til Brooklyn Beckham, Nicola Peltz, åpner seg i nytt intervju om svigermora Victoria Beckham. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I april ble Victoria (48) og David Beckhams (47) eldste sønn, Brooklyn Beckham (23), en gift mann. Han og modell Nicola Peltz (27) ga hverandre sitt ja i Palm Beach i Florida, i et bryllup hvor det ikke ble spart på noen ting.

Den samlede summen skal ha kommet på intet mindre enn 5,24 millioner dollar, noe som tilsvarer over 55 millioner norske kroner.

Under seremonien skulle bruden egentlig vært kledd i sin svigermors design, men på bildene fra den store dagen har hun på seg en kreasjon designet av Leslie Fremar for Valentino.

Selv beskrev Peltz kreasjonen som «drømmekjolen».

Og det er nettopp brudekjolen som skal være utgangspunktet for den angivelige konflikten mellom bruden og hennes svigermor.

FÅR KRITIKK: David Beckham er i hardt vær om dagen etter at han dukket opp i en reklamefilm for Qatar. Vis mer

- Sårer følelsene mine

Helt siden bryllupet har det florert rykter om en kjølig stemning mellom dem, og fansen har blant annet påpekt at de skal ha sluttet å dele og kommentere bilder av hverandre i sosiale medier - noe de visstnok gjorde før.

I et nytt intervju med magasinet Grazia forteller Peltz nå om hvordan det ble til at brudekjolen ikke er designet av Beckham.

- Vi tok kontakt for å begynne å designe kjolen og så gikk det noen dager og jeg hørte ingenting. Victoria ringte mamma og sa at studioet hennes ikke klarte det, sier Peltz.

Hun fortsetter:

- Jeg planla å bruke Victorias brudekjole og jeg var veldig spent på å bruke et design som min fremtidige svigermor laget.

Beckhams svigerdatter legger ikke skjul på at det var tungt for henne.

- Det sårer følelsene mine. Jeg prøver å ikke la det gjøre det, men det er bare ikke sannheten. Det er bare synd å føle «åh, folk tror virkelig på dette», men det er ikke sant.

Victoria Beckham har hittil ikke gitt en offentlig uttalelse om Peltz påstander vedrørende situasjonen.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

- Hun er forvirret

Ifølge en kilde som har snakket med The Sun skal ikke Victoria være særlig glad etter svigerdatterens uttalelser i intervjuet. Både førstnevnte og ektemannen David har forsøkt å kontakte Peltz for å «finne en måte å komme overens på».

- Victoria er forvirret over at hun fortsetter å utvanne ryktene om en konflikt i stedet for å slå tilbake på dem, skal kilden ha sagt.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Forrige måned slo sønnen Brooklyn tilbake på enhver mistanke om en pågående familiefeide.

- Jeg har lært meg nå at folk alltid kommer til å skrive slike ting. De kommer alltid til å prøve å ødelegge, men alle kommer overens og det er bra, fortalte han.

LES OGSÅ: - Kom ikke overens

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer