- Det så ut som om han var døden nær

Nick Nolte ble lagt inn på privatklinikk...

DÅRLIG FORM: Øyenvitner hevder Nick Nolte så ut som om han var nær døden, da han ble lagt inn på en privatklinikk i Tyskland denne uken. - Han stinket alkohol, og både skalv og ristet. Han er i veldig,veldig dårlig form, sier kilden. Foto: All Over Press
DÅRLIG FORM: Øyenvitner hevder Nick Nolte så ut som om han var nær døden, da han ble lagt inn på en privatklinikk i Tyskland denne uken. - Han stinket alkohol, og både skalv og ristet. Han er i veldig,veldig dårlig form, sier kilden. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Nick Nolte (69) har lenge kjempet mot en sterk avhengighet til alkohol og rusmidler. Nå har han sjekket inn på en medisinsk klinikk i Tyskland.

«Tropic Thunder»-stjernen er desperat etter å få se sin unge datter vokse opp, derfor får han nå hjelp i den eksklusive privatklinikken i Tyskland - som også behandlet Farrah Fawcett for kreft.

- Jeg vil bli edru for min datter, sier Nolte, ifølge National Enquirer.


Da han sjekket inn på klinikken, skal tilstanden han vært svært alvorlig.

- Det så ut som om han var nær døden. Han stinket alkohol, og både skalv og ristet. Han er i veldig, veldig dårlig form, sier et øyenvitne.

Nick Nolte er kjent for sin hang til alkohol. At han tidligere har blitt arrestert for fyllekjøring har nok ikke hjulpet på noe.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fyll rulle nær rullebanen