Kathrine Sørland med hjemmeulykke:

- Det sa knas og blodet sprutet

Kathrine Sørland fikk en noe brutal start på sommerferien. NB! Vi advarer om sterke bilder.

MÅTTE PÅ SYKEHUS: Kathrine Sørland endte på sykehus da hun egentlig gjorde seg klar til en avslappende start på sommerferien. Foto: Privat/ Andreas Fadum, Se og Hør
MÅTTE PÅ SYKEHUS: Kathrine Sørland endte på sykehus da hun egentlig gjorde seg klar til en avslappende start på sommerferien. Foto: Privat/ Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell og programleder Kathrine Sørland (38) har nettopp gjort seg ferdig med «Farmen kjendis»-innspilling, men det betyr ikke at hun dermed har fått en stille og rolig start på sommerferien.

Sørland hadde planer om å nyte noen flotte julidager hjemme på Nesøya i Asker, sammen med ektemannen Andreas Holck og deres sønn Leon.

På Instagram Story deler 38-åringen imidlertid et litt annerledes feriebilde enn folk flest.

Liggende på en sykehusseng med hendene foldet over hodet skriver hun: «Starter ferien med knust tå».

Måtte på sykehus

Til Se og Hør forklarer Sørland at det hele dreier seg om en solparasoll som ikke ville samarbeide.

- Jeg kløna meg til å få en parasollfot i betong rett oppå tåa da jeg skulle flytte parasollen fra ett sted til et annet. Det sa knas, og blodet sprutet, forteller hun.

38-åringen dro dermed til sykehuset, der de måtte fjerne hele tåneglen og sy et stort kutt under neglen.

- Deretter sydde de på den døde neglen igjen for at det skal gro ut beskyttet, forteller hun.

MÅTTE SY: Kathrine Sørland fikk sting, bandasje og krykker i «sommergave». Foto: Privat
MÅTTE SY: Kathrine Sørland fikk sting, bandasje og krykker i «sommergave». Foto: Privat Vis mer

Selv om Sørland fikk god hjelp på sykehuset, forteller hun at legen som sydde tåa hennes tilsynelatende glemte å fjerne en strikk som skulle stoppe blodtilførselen under inngrepet, før han bandasjerte henne.

- Det gikk et døgn før fastlegen min fjernet bandasjen for å rense såret og oppdaget strikken. Jeg hadde måttet amputere hvis strikken hadde sittet på lengre, hevder hun.

SKIKKELIG SMELL: I tillegg til en stygt kvestet tå, pådro Kathrine Sørland seg også noen knuste bein i foten etter det ublide møtet med parasollen. Foto: Privat
SKIKKELIG SMELL: I tillegg til en stygt kvestet tå, pådro Kathrine Sørland seg også noen knuste bein i foten etter det ublide møtet med parasollen. Foto: Privat Vis mer

Brudd i foten

I tillegg til alt blodet og det dype kuttet parasoll-ulykken påførte Sørland, endte det hele med at tv-profilen også knuste noen bein rett over tåa.

- Så nå er det krykker i en stund fremover, forteller hun.

Likevel lar hun ikke krykkene sette en stopper for ferien, og Sørland legger til at hun er på vei til en «liten miniferie» på Island med familien.

Og en tur til «Sagalandet» er ikke den eneste reisen hun og familien skal legge ut på i sommer.

- Det blir Mallorca i en uke med et vennepar og «hytta» i Spania etterpå, forklarer hun til Se og Hør.

Savnet sønnen på «Farmen»

For kort tid siden kom Kathrine Sørland altså hjem fra «Farmen kjendis»-innspillingen. Programmet skal imidlertid ikke vises før januar neste år, men hun gleder seg allerede til å se det ferdige resultatet på skjermen.

- Det blir meget spennende og interessant å se hvordan det vil se ut gjennom tv-ruta!

Før Sørland dro ut til reality-gården sammen med de andre deltakerne, kunne hun fortelle til Se og Hør at det var tøft å måtte forlate sønnen Leon hjemme.

- Jeg vil savne gutten min utrolig mye! Han er fortsatt mammas lille gutt, snill, intelligent og omsorgsfull, så det blir nok ganske tøft å være borte fra ham, fortalte hun den gang.

Dermed var gjensynet med sønnen, som fyller ti år til høsten, svært gledelig.

- Det var helt fantastisk å se lille Leon igjen. Jeg jo savnet ham helt vanvittig, avslutter Kathrine Sørland.

LES OGSÅ: Den gravide stjernen overrasket på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer